Търси

Проф.Живко Желев: Коронавируса е едно от много предупреждения за Мировия Трус (ВИДЕО по Viber)

11.01.2021 г.
6098
Добавена от: Борислав Борисов
Портал12 е алтернативна медия. Подкрепете ни ► https://www.paypal.me/portal12 Преди 24 часа западното полукълбо на Земята регистрира 3 остри спада в магнитното си поле, което беше последвано от пълно изчезване на Резонанса на Шуман, както и мащабно спиране на електричеството в почти цяла Европа, включително и в България, където много предприятия преминаха в авариен режим.

Пред Портал12, проф.Живко Желев уточни: "Магнитното поле на Земята отслабва защото отслабва съдържанието на озон. Озона е основния газ, който е проводник на магнитното поле - той затваря магнитното поле. Две молекули озон се образуват от 3 молекули кислород + ултравиолетови лъчи. И когато ние намалихме кислородното съдържание в атмосферата само за около 40 години от 21на 20%, ние така съответно намалихме и озона. Т.е. в магнитната верига - в затварянето на магнитното поле - магнитното съпротивление се повишава, защото има по-малко озон. А има по-малко озон, защото има по-малко кислород.

В рамките на 40 години човечеството е намалило кислорода с 1%, т.е., 5% от кислорода е изразходен за половин век - основно чрез животновъдството, автомобилите, самолетите и индустрията, за сметка на загубата при дърветата, растенията и водораслите ( докато напълнихме океана с пластмаси). Наскоро регистрираното затваряне на озоновите дупки пък е съвсем друга тема, която е свързана с помощ, която получихме "отгоре". Организираната преди 12 години обща колективна молитва от Единение Ден на проф.Живко Желев и сдружението на японския учен Мисару Емото в 11ч.11 мин., на Рилските езера, доведе до това, че след молитвата се вдигна с над 4% интензитета на магнитното поле на Земята (регистрирано от научна апаратура в Европа и Япония). Колективната молитва е продължила 2 часа на японски, английски и български език.
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 

Свързани видеа

Проф.Живко Желев - Как да се защитим от 5G мрежата? (ИНТЕРВЮ)

Проф.Живко Желев: Високата честота на 5G уврежда клетките на организмите (ИНТЕРВЮ)

10.06.2019 г.
Виж повече

Живко Желев: Водата - хармония и енергия от Бога

02.10.2018 г.
Виж повече
1

Проф.Живко Желев - Пророчеството от Фатима и връзката с 2025-а година (ИНТЕРВЮ)

23.04.2017 г.
Виж повече

Спонсори на Портал 12