Търси

Орлин Баев, психолог: Ролята на духовността в психотерапията е ключова (ИНТЕРВЮ)

03.06.2024 г.
2577
Добавена от: Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 

Свързани видеа

1

Любомир Червенков: 7 поколения българи трябва да минат за да се изчисти кармата на България

19.08.2016 г.
Виж повече
1

Лора Арнаудова: Мисловната хигиена е личен контрол на изборите в живота

28.07.2016 г.
Виж повече
1

Психология - Човешките потребности Пирамида на Маслоу и нива на реализация

22.07.2016 г.
Виж повече

Спонсори на Портал 12