12 метода за изцеление с вода от Беинса Дуно

10.10.2017 г. 47 436
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции.

Портал12 потърси 12 приложими съвета за лечение с вода, дадени на света чрез Беинса Дуно (Петър Дънов).


Топ12 | Учителя Беинса Дуно за водата:

 1. Защо трябва да се пие гореща вода? При храненето по стените на стомаха и червата остават мазнини и утайки, които пречат за правилното храносмилане. Горещата вода ги разтваря и регулира процесите в стомаха и червата. Нали чиниите миете с топла вода, а не със студена?
 2. Елементарно хигиенично правило е всеки ден по три пъти на ден – сутрин, обед и вечер преди ядене, да изпиваш по една чаша чиста гореща вода, това е вътрешна необходима баня.
 3. Една вода ще я стоплите толкова, че да не се изпарява, изпарява ли се, нейната сила изчезва.
 4. Най-добре е да се махне от огъня в момента на завирането.
 5. Българинът често страда от стомах. Една от причините е, че става нощем и пие вода студена, не на глътки, а наведнъж, после по време на ядене пак пие вода, водата трябва да се пие гореща, на глътки, и никога по време на ядене или веднага след ядене.
 6. Никога не пийте вода веднага след като сте се нахранили, нека минат поне 40-50 минути и тогава пийте, но на глътки, не изведнъж.
 7. Хората ... ако ги е нападнала треска, взимат хинин, да я прекратят. Така те я пресичат, но не я лекуват. Вместо да употребявате хинин, пийте три деня гореща вода, без да се храните, и треската ще ви напусне. Така се лекува и хремата.
 8. Една дъждовна капка, приета от вас от 9 март* до 9 септември**, е равна на една английска лира. Всяка капка носи магнетизъм в голямо количество.
 9. Когато някой е крайно възбуден и нервен, може да си направи един студен душ. Водата освобождава човека от излишните енергии в организма му. За гневния човек температурата на водата трябва да бъде над десет градуса. За да се справи с гнева си, той трябва поне шест студени душа да направи през годината така ще уравновеси силите на организма си.
 10. Може, когато се миете, да си казвате по едно хубаво изречение. Водата измива, отнася, разтваря всички нечистотии.
 11. При пиене на вода съзнанието трябва да е будно, за да може всяка глътка да отиде на болното място, а не в стомаха.
 12. Казвам: Ако си пил топла вода без вяра, не хваща нищо. Топлата вода с вярата хваща ... Вярата и топлата вода поправят всичко.

* 9 март по Юлиянския календар - датата отговаря на Деня на светите Четиридесет мъченици, приет за Ден на Търново, 21 март, пролетно равноденствие, по Григорианския календар
** 9 септември по Юлиянския календар - датата отговаря на Денят на независимостта на България, 22 септември, есенно равноденствие, по Григорианския календар.

Коментари

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3