Търси

Публикации / степени на астрала

Астрални войни
20.10.2022 г.
11176

Кану: Всичко става в астрала - войната се захранва от там

Всичко става в астрала - войната започва в астала. Първо е астрална война и после се материализира във външния свят. После взема материална форма. Но първо става един вътрешен сблъсък. Тук стават битки, тук се завихрят сражения!
Виж повече
мечти
13.08.2022 г.
2237

В астралния план чрез съня, менталния човек превръща духовните неща в мечти и халюцинации

Eгото е привързано към Земята, към звездички, към науки, към някакви мечти, към зодиаци и незнам си какво. Науки и всякакви видове глупости, даже към имоти. За дявола най-хубавото нещо е човек да се посвети на своето его. Това е неговото царство.
Виж повече
Балканския полуостров
18.04.2022 г.
5903

Балканския полуостров е в магнетическата верига, която издига народите

Черно море е една врата на всичките духове от Запад, за да бъдат изпъдени – това море е едно чистене за тях. То е врата за долния етаж на Земята, гдето изпращат духовете, идещи от Запад; този етаж е т.нар. под.
Виж повече
Елеазар Хараш - интервю
20.10.2019 г.
6749

Елеазар Хараш: Във всяка погрешна култура расте застоят, убийствата и самоубийствата (ВИДЕО)

Желанието на някого да се самооубие се дължи на чужди влияния. Много пъти носите товар, който не е ваш. По изкуствен начин във вашият ум е влязла съвсем чужда мисъл. Един човек, който се хвърля от скалата - казва учителя - той е изразител на желанието на цяло поколение. То е трупало таз мисъл. И някой трябва да го изпълни, защото Учителят казва, законът на внушението е силен. Този род са трупали...
Виж повече

Портал12 TV /степени на астрала

Събития /степени на астрала

Фоторазкази / степени на астрала

Спонсори на Портал 12