Себереализация. Първо ниво - Аз имам

Себереализация
Себереализация
Начало: 13.01.2018 г. от: 09:30 ч.
Край: 03.02.2018 г. от: 17:30 ч.
Организатор: Къщата на София
Тип събитие: Платено
Регион: София - град
Добавено от Anna Boncheva
Ел.поща:
Телефон:
Лице за контакти:

СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯ®
е система, по която се прави пълна преоценка на възможностите Ви и се набелязва ясен и конкретен план за определяне и постигане на всички Ваши цели – от здраве и семейство до кариера и реализация на мечтите Ви. Обучението протича в следните етапи:

ПЪРВО НИВО – АЗ ИМАМ / ГОСПОДАР НА ПРОМЯНАТА
„Бъди господар на промяната, а не нейна жертва“ 
Брайън Трейси
1. ОЦЕНКА на действителността; в какво и с кого сте успели; кога, как и на каква цена; къде обективно се намирате сега;
2. ОСМИСЛЯНЕ на случилото се досега; какво да направите, за да се решите проблемите си; кои дейности Ви носят най-много морално и материално удовлетворение;
3. ЦЕЛЕПОЛАГАНЕ чрез откриване и определяне на проблемите и липсите; съставяне на логичен и изпълним план за тяхното преодоляване и скоростно запълване; изготвяне на персонална стратегия на успеха.

Следващите нива са:
20 януари - ВТОРО НИВО – АЗ ИСКАМ / ПЪТ СЪС СЪРЦЕ
27 януари - ТРЕТО НИВО – АЗ МОГА / СТРУНА НАД БЕЗДНА
3 февруари - ЧЕТВЪРТО НИВО – АЗ ПРАВЯ / ПРОСТО ГО НАПРАВЕТЕ


СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯ® Ви предлага да осмислите и промените своите действия. Именно те са причините, а животът Ви е резултатът от тях. Никой не го е казал по-добре от Буда:
"Моето действие е моето притежание, моето действие е моето наследство, моето действие е утробата, която ме носи. Моето действие е родът, на който съм издънка. Моето действие е моето убежище".
Вие можете много повече! Научете се как.
Запишете се сега!

СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯ® е система за осъществяване на мечтите Ви. Намирането на единственото вярно направление във Вашия живот е целта, която достигаме съвместно. Веднъж завинаги.
Вие получавате и точен план как да постигнете това, към което се стремите. Остава само да реализирате плана. Като човек, превърнал над 1000 свои големи мечти в реалност, Ви казвам: това ще се случи и с Вас!
Просто се запишете за семинара!
Сега.

Цял живот се учим да превръщаме мечтите си в реалност.
Но как да скъсим пътя си към тях?
Семинарът СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯ® Ви дава отговор на този въпрос. Освен това получавате проверени стратегии, с които много други са успели. Системата действа безупречно - така както слънцето изгрява и залязва всеки Божи ден.
Не чакайте животът да Ви научи.
Запишете се сега!

Намерете време за себе си и се запишете на семинара СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯ®. 
Какво печелите? Промяна на всичко около Вас, която води към обетованата земя на Вашите мечти. Ако животът Ви е стигнал до нежелана точка, това е Вашият семинар. На него правим анализ на успехите и загубите дотук и получавате инструменти за бъдещия Ви неудържим възход. 
Запишете се сега!

Как ще обясните неудовлетвореността от постигнатите резултати във Вашия живот на децата си? А на самите себе си? 
Не допускайте в края на Вашия път да остане въпрос от рода на: "И това ли беше всичко?" Системата СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯ® ще Ви помогне да сте там, където искате да бъдете. 
Запишете се сега!

Ако сте достигнали максимума на своите възможности и искате да поемете в друга посока; ако не знаете как да реализирате своите смели мечти; ако не успявате да вместите идеите си във времето – това е Вашият Семинар. 
СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯ® Ви отваря широко вратите към самите Вас. 
Запишете се сега!

Най-сигурният начин да предвидите Вашето бъдеще е сами да си го създадете. Семинарът по СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯ® ще Ви отговори на въпроса над въпросите - как мечтите Ви да се превърнат в реалност. 
Тук, сега, в този живот. 
Просто се запишете веднага!

Пътят между Вас и Вашите мечти е кратък, ако е път със сърце. Научете как да бъдете господари на промяната, а не нейна жертва. Когато знаете накъде отивате, целият свят се отдръпва, за да Ви стори път. 
Семинарът СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯ® ви научава как да го направите.
Запишете се сега!

Бъдете господари на промяната, а не нейна жертва!
СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯ® е система, която ви учи на правилен подход към непрекъснатите промени на бързотечното време.
Ако искате да промените живота си и да стъпите на успешна магистрала - път със сърце, се запишете сега!

Аз сте достигнали до заключението, че нещата при Вас не вървят,
Ако търсите промяна в живота си и се чудите как да я постигнете,
Ако имате нужда от подкрепа и насока как да живеете по-пълноценно,
Заповядайте на семинара "СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯ®" и решете проблемите окончателно.
Запишете се сега!

Ако не търсите начин да реализирате мечтите си, то цял живот ще правите възможни мечтите на някой друг.
Щастлив е този, който успява да контролира живота си. Нещастен е оня, който се оставя животът да го контролира.
СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯ® Ви дава ключ към шкафа с бляновете. Не оставяйте паяжините да ги погълнат. Научете се как всичко, което желаете да се сбъдва. 
Запишете се сега!

Аз съм това, което съм успял да постигна от мечтите си.
Това е моята истинска СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯ®.
Запишете се сега и научете как Вашите мечти могат да добият плът и кръв. Мнозина вече го направиха - сега е Ваш ред!
Кой ако не Вие, кога ако не сега?

Цени:
 Ранно записване за едно ниво 150 лв., спестявате 30 лв. всеки път от стандартната цена
 Ранно записване за четирите нива 500 лв., спестявате 100 лв. от ранната цена
 Стандартна цена за едно ниво 180 лв.
 Стандартна цена за четирите нива 600 лв., спестявате 120 лв. от стандартната цена
 Корпоративна цена за групи над 5 души 130 лв., спестявате 60 лв. всеки път от стандартната цена
 Корпоративна цена за четирите нива 450 лв., спестявате 70 лв. от единичната цена за Ваш служител
Съществува възможност и за откупуване на целият курс!

Курсът ще проведе при минимум 20 участника.
Заплащането
става предварително в Къщата на София


КРАТКА БИОГРАФИЯ НА ВОДЕЩИТЕ

Създателят на системата СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯ® проф. д-р Александър Илиев е ръководител на класове и елитен преподавател в НАТФИЗ „Кр. Сарафов“, Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ и Carnegie Mellon USA. Преподавал е в над 40 университета на 4 континента. Автор е на 14 книги, монографии и научни трудове. Успешната му 40-годишна професионална кариера съдържа над 200 режисирани спектакъла в България и по света, над 80 филма, повече от 250 научни експедиции в над 170 държави, 3 рекорда на Гинес. Обучил е повече от 80 000 студенти, магистранти и докторанти в областта на изкуствата, азиатските традиционни техники, антропологията, предприемачеството и себереализацията. По време на четирите семинара СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯ® проф. Илиев споделя своите успешни практики; разкрива инструментите, с които Вие можете да достигнете максимума на своите възможности; дава Ви ключ към реализацията на всяка мечта. Преминалите този семинар насочват кораба на своя живот към вярното пристанище – там където идеите се въплътяват без остатък.

Таня Илиева е преподавател в системата СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯ®. Тя има завършени три магистратури и е оценител в програмите на Европейската комисия. Повече от 20 години работи като топ-специалист към американски и европейски фондове. Оценила е проекти и е одобрила разходи за над 100 000 000 €. Обучила е в стотици курсове няколко хиляди бъдещи предприемачи, бизнесмени, кметове на общини, служители в министерства и граждани в тънкостите на финансирането на идеи като Вашите. Като специалист в областта на позитивната психология е променила начина на мислене и качеството на живот на хиляди хора, нуждаещи се от практически съвети за дома, взаимоотношенията, просперитета и финансовата свобода. По време на четирите семинара СЕБЕРЕАЛИЗАЦИЯ® Таня Илиева Ви дава система от ясни, разбираеми и правилни действия, които ви водят до правилни резултати. Вашият дом става подреден, хармонизиран и желан за почивка. Вашето работно място Ви носи максимална енергия и възможности за печалба. Вашето общуване с другите е продуктивно и ефективно. Вашите силни страни се разкриват и Вие ставате успешни, търсени и желани.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3