Благотворителен Коледен Базар на Фермерски Пазар Варна

Начало: 02.12.2017 г. от: 11:25 ч.
Край: 02.12.2017 г. от: 15:00 ч.
Организатор: Фермерски Пазар Варна
Тип събитие: Безплатно
Регион: Варна
Добавено от Борислав Борисов
Ел.поща:
Телефон:
Лице за контакти: Никола Куташки

Приятели, тази събота, отново ще има Благотворителен Коледен Базар на пазара ни в Мол Варна. Този път, той се организира от ЦСРИ /център за социална рехабилитация и интеграция на хора с психични разстройства/ „Равен шанс“. Ето и повече инфо от организаторите:
Нашата Кауза е свързана с хората с психиатрична диагноза, при които поради редица обстоятелства и специфичното им положение в обществото, индивидуалността им е размита. Нашата цел е, съпровождайки внимателно човека с увреждане, да му помогнем да стане собственик на собствения си живот и да покаже на обществото , че е част от него.
Центърът работи за създаване на благоприятни условия за живот на лицата с психични заболявания и техните семейства, спомага затяхната социална интеграция, за развитие на жизнения и творческия им потенциал, допринася за промяна на обществените нагласи спрямо лицата със специални нужди. 
Ползвателите на социалната услуга, са хора с хронични психични разстройства, които са в стабилизирано психично състояние и при които е нарушено социалното, семейното и или професионалното функциониране вследствие на болестта.

Нека отново отворим сърцата си и покажем на тези добри хора, че не са сами! ♥
Благодарим отново, и на ръководството на Мол Варна, че ни подкрепя във всички подобни инициативи. Без вас приятели, те нямаше да бъдат възможни!

 

Никола Куташки

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3