МАГИЧЕСКОТО СЛОВО СЪС ЗОР АЛЕФ – обобщаване и практика

Начало: 20.04.2019 г. от: 18:00 ч.
Край: 22.04.2019 г. от: 21:00 ч.
Организатор: Фондация "Да бъдеш"
Тип събитие: Платено
Регион: София - град
Добавено от Фондация Да бъдеш
Ел.поща: dabydesh@abv.bg
Телефон: 0878 64 80 60
Лице за контакти: Ксения Стоянова

Школа на Единното учение в България и Фондация "Да бъдеш" ви канят на тридневен семинар с Учителя Зор Алеф и цикъл от актове Свещена терапия в София на тема: МАГИЧЕСКОТО СЛОВО – ОБОБЩАВАНЕ И ПРАКТИКА. ЗАВЪРШВАЩА ЧАСТ.

"Магическото слово структурира най-важните тайни, които са пред нашето лице. Това, за което е казано: „Познай това, което е пред твоето лице и този, който е скрит (или това, което е скрито), ще ти се открие.“ Зор Алеф

Всеки семинарен ден се състои от две части.
ПЪРВА ЧАСТ – семинар по обявената тема.
кога и къде:
20 април (събота) – от 18.00 часа
21 април (неделя) – от 18.00 часа
22 април (понеделник) – от 19.00 часа
Място на провеждане: хотел "Анел", бул. "Тодор Александров", 14
градски транспорт: травмай №20, метростанция "Опълченска"
~ ~ ~
ВТОРА ЧАСТ - СВЕЩЕНА ТЕРАПИЯ (по желание). Веднага след приключване на семинара ще имате възможност да вземете участие в съвместна духовна практика, наричана още Свещена терапия. Свещената терапия е едновременно изкуство и древен духовен метод, в който се използват йога на словото и мантрична реч. Чрез тях се достига хармонизиране и бързо възстановяване на психическите и физическите сили. Желаещите могат да се включат.
кога и къде:
20 април (събота) – от 20.00 часа
21 април (неделя) – от 20.00 часа
22 април (понеделник) – от 20.00 часа
Място на провеждане: хотел "Анел", бул. "Тодор Александров", 14
градски транспорт: травмай №20, метростанция "Опълченска"
~ ~ ~
Семинарът е достъпен за всеки човек. Вашият искрен стремеж за практическо придобиване и прилагане на духовно знание е единственото, което ви е необходимо.
Очакваме ви, :-)
За информация: 0878 64 80 60, имейл: edinnouchenie@abv.bg, dabydesh@abv.bg
~ ~ ~

Зор Алеф (мистично име на Анатолий Александрович Руденко) е роден през 1976 г. в Москва в семейството на руския поет Александър Руденко и известната българска лечителка Иванка Павлова. Ранното си детство прекарва в старопланинското село Раковица в дома на прабаба си Мара Войчева, знахарка и лечителка. На 14 години пише  първата си книга „Кръстът на посветения“, подписана с името Зор Алеф, издадена на руски и български език. За кратко време става известен като духовен учител, целител и автор на мистични научно-популярни трудове.

През 2000 г. създава Школа на Единното учение (правоприемник на езотерична школа „Зор“ създадена от него през 1992 г.), която днес предлага стройна система за обучение и развитие на личността. Под негово ръководство работят отделения на школата в България в градовете Видин, София, Варна, Бургас, Враца и Пловдив, в Русия, Башкирия, Казахстан, Беларус, Финландия и Кипър.

Зор Алеф е автор на над 20 заглавия, от които 18 са издадени на български език. Сред тях са фундаменталния труд в три тома „Свещена терапия“, „Отговори за непосветения“ в два тома, "Възвание към светлината", "Йога на Словото", "Йога на сънищата", "Да бъдеш", "Метода на неуязвимостта".

Зор Алеф следва линията на цар Соломон, който според него, пръв направил опит още в древността за създаване на единно учение. За свой най-голям учител Зор Алеф приема Иисус Христос.

Още за него:
http://edinnouchenie.bg/str.php?c=uchitel
https://www.youtube.com/user/DaBudesh
http://centrebelogradchik.com/

фотограф: © #TediMarkovMarconi

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3