10-ти юбилеен фестивал "Здравей, Здраве!" Пловдив

10-ти юбилеен фестивал "Здравей, Здраве!" Пловдив
10-ти юбилеен фестивал "Здравей, Здраве!" Пловдив
Начало: 19.04.2019 г. от: 09:00 ч.
Край: 21.04.2019 г. от: 19:00 ч.
Организатор: Фестивал на здравето "Здравей Здраве" Пловдив
Тип събитие: Безплатно
Регион: Пловдив
Добавено от Борислав Борисов
Ел.поща:
Телефон: 0877 629 115, 0888 727 094, 0889 972 087
Лице за контакти:

Приятели на фестивала "Здравей, Здраве!"
ЗДРАВЕЙТЕ!
Пролетта наближава и фестивалът на здравето в Пловдив идва традиционно с нея!
Той се организира със съдействието на Фондация "Пловдив 2019 - европейска столица на културата".
Тази година имаме ЮБИЛЕЙ, 10 години с вас, нашите любими гости, лектори, практици, лечители, изложители, траньори, приятели, съмишленици.
Мотото е "Даровете на духа" и ще посветим това издание на духа на здравето, силата и красотата!
Готвим прекрасна програма, имаме новини, изненади, традиционно добри лектори и водещи в спортните програми, движение, медитации и практики.
Ако желаете да поканим някой любим лектор или изложител- пишете ни, подсетете ни.

И тази година ни приютява Дом на науката и техниката до Цар-Симеоновата градина заедно с любезните домакини от Лъки Синема и самата наша любима централна градина.

Датите са 19, 20 и 21 април -петък привечер, събота и неделя.
Отбележете ги в календарите си и елате.
Ще имаме лекции, медитации, арт-работилници, спорт и движение, практики, търговски презентации и разбира се нашия любим базар-изложение на здравословни продукти. Отново ще работи любимото ви кино (фестивално) с много интересен подбор от филми. Празникът ще се допълни с културни прояви, музика и изкуство в духа на Пловдив - европейска столица на културата.
ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

Всички новини постепено ще се публикуват на сайта ни www.zdraveizdrave.org

КАУЗА: Фестивалът е осъществяване на нашата идея да се популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве, като използва основно ресурсите на Пловдив и за Пловдив. Да създаде информираност и да провокира интереса на хората към здравословния начин на живот, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение. Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти,хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето.
Крайната ни цел е ежегодно за един месец в Града на тепетата да се празнува Здравето под различни и иновативни форми като се включат максимален брой хора и организации, които работят в тази сфера.
Фестивалът "Здравей, Здраве!" се организира с подкрепата на Общинска фондация ПЛОВДИВ 2019 и е част от официалната програма на Фондацията.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3