Семейни констелации

Семейни констелации
Семейни констелации
Начало: 17.02.2019 г. от: 10:00 ч.
Край: 17.02.2019 г. от: 18:00 ч.
Организатор: Janaka Seminars Bulgaria
Тип събитие: Платено
Регион: Пловдив
Добавено от Борислав Борисов
Ел.поща:
Телефон: 0888946100
Лице за контакти:

Място на провеждане: гр. Пловдив, ул. „Кавала”20, ет.3, зала „Сакрална архитектура на тялото„
СЕМЕЙНИТЕ КОНСТЕЛАЦИИ са мощен метод за лечение и постигане на хармония в живота, мир с миналото, включително лекуване на травми, наследени от нашите родители и отминалите поколения! Констелациите работят на енергийно ниво и имат потенциал да осъществят много дълбоко лечение.
Можете да изберете да работите с настоящ проблем или да излекувате нещо от миналото, може би нещо, което ви е причинявало болка дълго време и желаете да го разрешите и да го оставите зад себе си!
По време на констелацията можете да получите задълбочени прозрения и разбиране, които да ви позволят да интегрирате и да се освободите от стари рани.
За метода: семейната констелация е подобна на скулптура, която изобразява хората, динамиките и взаимоотношенията в семейството. Целта на констелацията е хармонизиране и въвеждане на по-добър ред в тази система. По този начин животът и условията, при които живее участникът - а често и хората, с които той е свързан – може значително да се подобрят. Системната констелация представя начина, по който вие виждате вашия свят в момента.
По време на вашата работа на този уъркшоп вие ще изберете между другите участници такива, които да представляват членове от вашето семейство и ще ги подредите така, както виждате тяхната взаимовръзка един с друг. За да си представите това, просто сравнете констелацията с шахматна дъска, на която подреждате фигури. След като поставите всеки на мястото му, ще започнете да наблюдавате тази система отстрани. По този начин ще получите нова перспектива за реалността, в която живеете. Само по себе си това носи огромна трансформираща сила. В хода на констелацията ние ползваме един феномен, известен като „поле на познанието”. Участниците в констелацията започват да чувстват и мислят като хората, които представляват. Чрез въпроси към тях и към този, чиято констелация се разработва, както и чрез преподреждане на скулптурата, могат да се постигнат нови прозрения и да се хармонизира семейната система. В края на констелацията човекът, на когото се прави констелация (а често и тези, които участват в нея) създават своя нова „Вътрешна Реалност”! След като този нов начин на виждане на света се създаде и развие, участникът открива, че условията на живота му са се подредили спрямо тази нова „Вътрешна реалност”.
Водещ: Жак Пенърс - Джанака
Джанака е Духовен Психолог, Терапевт, Фасилитатор, Писател и Бизнес Консултант, Певец и автор на песни, Музикант, Продуцент.
Има над 15 години опит в семинари за личностно развитие. Работил като творчески терапевт, системен терапевт и групов терапевт в известната холистична и духовно ориентирана клиника Хайлигенфелд в Бад Кисинген в Германия. Опитен фасилитатор, провежда семинари в България, Гърция, Турция, Германия, Унгария, Испания, САЩ, Англия, Ванкувър в Канада, Ауровил в Индия и Бали в Индонезия.
2003 – Магистър по Духовна Психология, Университет на Санта Моника, Калифорния, САЩ
2009 – Диплома Системни Констелации: Интегралис Институт Хамбург
“В моята клинична работа с пациенти, както и по време на семинарите ми съм открил, че лечебният потенциал на семейните констелации няма аналог. В ръцете на способен терапевт, констелациите са извънредно мощни, полезни и променящи живота. Участниците си тръгват с незабавни и дълготрайни ползи!
Често наблюдавам огромни положителни промени в хората след като са участвали в техни собствени или чужди констелации.
Заповядайте на семейни констелации с Джак Пенърс - Джанака и усетете лечебното им действие.

Цената за участие е 25 лв., а за собствена констелация - 90 лв.

За повече информация и записване: 0888946100

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3