Mandala of life, love and asanas yoga workshop

Mandala of life, love and asanas yoga workshop
Mandala of life, love and asanas yoga workshop
Начало: 13.01.2019 г. от: 13:00 ч.
Край: 13.01.2019 г. от: 17:00 ч.
Организатор: ПКИ
Тип събитие: Платено
Регион: Пловдив
Добавено от Ива Николова
Ел.поща: event@pki.bg
Телефон: 0884 777050
Лице за контакти:

В началото на новата 2019 година, Пловдивски Културен Институт Ви кани да се присъедините към специалния Master Class с Марияна - Mandala of life, love and asanas yoga workshop.

На санскрит Мандала означава “кръг” и “център”, но също и „завършеност”. Мандалата представлява концентрична диаграма от елементи и символизира различни нива на съзнание, а също така енергията, която обединява и изцелява. В изкуството се свързва с кръг на вяра, осъзнаване и най-интимното изразяване от сърцето.
Ще се потопим във вибрационната мощ на мандала виняса флоу, сливайки в едно тяло, дух и ум. Чрез движение, дъх, наблюдение и медитация ще рисуваме с телата си, ще осъзнаваме живота, ще разгръщаме себе си и ще танцуваме в енергията на споделеност, любов и подкрепа.

В този специален клас ще създадете мандала от преживявания, преминавайки през поредица от асани и спонтанни движения, ще центрирате тялото и ума, за да проявите вродената интелигентност, мъдрост и интуиция. Ще пробудите лекотата на духа, което естествено ви свързва с творческия потенциал и разгръща дълбоката и автентична връзка със самите себе си.

Препоръки:

  • Този клас НЕ е подходящ за Начинаещи в йога
  • Бъдете с удобно облекло и бутилка вода
  • Можете да си носите лична постелка и одеалце
  • За олтара на практиката (по избор) – цветя, лека храна, любими предмети …

Такса участие: 30 лв.
Само с предварително записване на 0884 777050 – Рецепция ПКИ, на лично съобщение във FB Page – Пловдивски Културен Институт или Change your life с Марияна или на мейл event@pki.bg. Участието Ви се гарантира с минимално капаро – 10 лв.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3