Ритрийт "Аз (се) раждам отново"

Ритрийт "Аз (се) раждам отново"
Ритрийт "Аз (се) раждам отново"
Начало: 03.04.2019 г. от: 15:00 ч.
Край: 07.04.2019 г. от: 17:00 ч.
Организатор: Essential Moments by Elena Mateeva
Тип събитие: Платено
Регион: Ловеч
Добавено от Ива Николова
Телефон: 0898 381215
Лице за контакти: Елена Матеева

Essential Moments by Elena Mateeva и Trinity Retreat House организират 5-дневна програма на уединено красиво място, в която ще се гмурнете много надълбо и много назад във времето. Там, когато сте били още в утробата, още преди да се появите на бял свят, където сте научили и усетили първите си впечатения от живота, където сте поели от чувствата на нашата майка, където мъничките ви души са създали първите си вярвания за това кои сте и какво заслужавате...

ЗА КОГО Е ТОЗИ РИТРИЙТ?

  •  За всички жени и мъже, които са истински смели да се върнат назад, където всичко е започнало, и излекуват най-първичните си рани, болки, усещане за липси и страхове
  •  За всички жени и мъже, които са готови да изминат с душите си този път към появата на бял свят по различен начин - с вярването, че са напълно приети в този свят в любов, с вярването, че са напълно достатъчни такива каквито са, с вярването, че има много радост и наслади, които ги очакват в този земен път
  •  За всички жени, които искат да пратят тази лечебна енергия от позицията си на МАЙКИ, вече родили своите деца - за да трансформират това, което са дали на своите деца в този период, за да изживеят по нов начин раждането им и заздравят връзката си с тях. 
  •  За всички жени и мъже, които са готови осъзнато да се подготвят за зачеването на своето дете, настройвайки генетичния си отпечатък, този който ще предадат на детенцето, на вибрацията на Любов.

Процесът е пет-дневен, за да имате време за интеграция, покой и приятни занимания между отделните силни трансформационни етапи. Това е нужно, за да може системата ни да приеме по-плавно и меко този процес, който отива така надълбоко във вас.

Започва в сряда следобед на 03.04.2019. до следобяд на 07.04., неделя. Ще се състои в Тринити Ритрийт Хаус в с. Априлци, Троянски Балкан.

РАННО ЗАПИСВАНЕ:

  • Пълна такса, включваща участие в ритрийта, 4 нощувки и три хранения на ден, при записване ДО 31.12. - 450лв.
  • При записване от 01.01. до 15.03. - 500лв.
  • При записване след 15.03. - 550лв.


Записването става при заплащане на пълната такса ИЛИ капаро от 50% до съответната дата.

За заплащане по банков път:
Титуляр: Мандала България ООД
IBAN: BG03PIRB71791606244461
Пиреос Банк България

ВАЖНО!!!
След като направите банков превод,  пратете снимка или скрийншот от платежното на assist.mandala@gmail.com заедно с имената на участниците. 

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3