Етюди на бъдещето звуково-пространствен спектакъл по Петър Дънов

Звуково-пространствен спектакъл
Звуково-пространствен спектакъл
Начало: 16.10.2018 г. от: 21:30 ч.
Край: 16.10.2018 г. от: 23:00 ч.
Организатор: GENESIS ORCHESTRA
Тип събитие: Платено
Регион: София - град
Добавено от Ива Николова
Ел.поща:
Телефон:
Лице за контакти:

На 16 октомври 2018 г., в 21:30 ч. в зала „България“ ще имате възможност да присъствате на звуково-пространствения спектакъл „Етюди на бъдещето" по музика на Петър Дънов, с участието на международен български GENESIS ORCHESTRA, хор и ансамбъл на Музикална лаборатория за Човека. 

Петър Дънов е български духовен учител и философ, създател на езотерична школа, изнесъл повече от 7000 беседи, автор на 150 музикални произведения и на хореографията на танца „Паневритмия“. Неговата музика звучи на български език в цял свят – Франция, Италия, Испания, Германия, Гърция, Белгия, Холандия, САЩ, Канада, Бразилия, Аржентина и др.

Йордан Камджалов учи диригентско майсторство в София и в Музикална академия „Ханс Айслер”, Берлин. Специализира в майсторски класове на диригенти от световна величина и има впечатляващи изяви на три континента. Лауреат е на редица международни конкурси за диригентско майсторство.

Билети на касата на Кантус Фирмус в зала България и онлайн.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3