9-ти фестивал на здравословния живот "Здравей, Здраве!" Пловдив

Начало: 21.04.2018 г. от: 09:45 ч.
Край: 22.04.2018 г. от: 19:00 ч.
Организатор: Организационен комитет
Тип събитие: Безплатно
Регион: Пловдив
Добавено от Aida Markovska
Телефон: 0877629115
Лице за контакти: Живко Стоилов

21 и 22 април, Пловдив, Дом на техниката на ул. Гладстон 1. Начало 9:45 ч. ЗАПОВАЯДАЙТЕ! За малки и големи входът е свободен!

 

КАУЗА: Фестивалът е осъществяване на нашата идея да се популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве, като използва основно ресурсите на Пловдив и за Пловдив. Да създаде информираност и да провокира интереса на хората към здравословния начин на живот, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение. Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти,хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето.
Крайната ни цел е ежегодно за един месец в Града на тепетата да се празнува Здравето под различни и иновативни форми като се включат максимален брой хора и организации, които работят в тази сфера.

МОТО: Водим се от древната максима „Здрав дух в здраво тяло“, но всяко издание на Фестивала има акцент и собствено мото и облик.

Тази година фестивалът е част от проекта "Пловдив 2019 - европейска столица на културата.

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3