Фестивал "Здравей, Здраве!" в София

Начало: 17.03.2018 г. от: 10:00 ч.
Край: 17.03.2018 г. от: 19:00 ч.
Организатор: Диана Митева, Фани Елиаз, Владимир Ангелов
Тип събитие: Безплатно
Регион: София - град
Добавено от Диана Митева
Ел.поща: ideavita.ood@gmail.com
Телефон: 0888 803 745
Лице за контакти: Диана Митева

НА 17 МАРТ 2018 Г. ФЕСТИВАЛЪТ "ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕ!" ЩЕ ИМА ЕДНОДНЕВНО ИЗДАНИЕ В ГР. СОФИЯ - https://www.facebook.com/ZdraveiZdrave.Sofia/

Организатори са :Диана Митева, Фани Елиаз, Владимир Ангелов и Елена Станоева.

Домакин на събитието е Център "Идея Вита".

Темата на изданието за София е: "Отвъд петте сетива. Здравето е средство, Пътят е целта".

Форматът е с гост- презентатори, които ще направят практически занимания с участниците. Акцентът е върху усещането, преживяването, осъзнаването, правенето и постигането.

Надяваме се това събитие да покаже една следваща стъпка по пътя на Здравето, която се нарича ИЗЦЕЛЕНИЕ. То, от своя страна, неминуемо води със себе си развиване и проява на способности отвъд петте сетива - интуиция, ясно виждане, ясно чуване, ясно знание и др. подобни.

Живеем във време на трансформации и кардинални промени. Нашата планета Земя се преобразува и повдига вибрациите си, а заедно с нея и всичко останало. Ние - също. На все повече хора се отварят различни дарби и способности, а все повече деца се раждат с такива. Добре е да знаем какво притежаваме, защо го притежаваме и как да го използваме в ежедневието си САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ДОБРО.

В Програмата на Фестивала ще има различни форми на медитация, практики за разпознаване на Истината, регресии, получаване на информация и разчитане на древна писменост, писане на стихове в реално време от различни хора и др.

Някои от гост- презентаторите ще предложат на участниците, след заниманието, свои книги, лечебни картини, продукти, артикули с енергийна стойност и др. подобни.

Център "Идея Вита" ще се погрижи да има вегетарианска здравословна храна и напитки, приготвени на място..

ВХОД: СВОБОДЕН

 

Направете дарение

Портал12 е алтернативна медия, която се издържа от съпричасността на читателите. Подкрепете ни за повече материали и видео.

Можете да направите дарение по един
от следните начини:
paylogo1 paylogo2 paylogo3