Търси

Зор Алеф ще проведе цикъл от актове Свещена терапия в периода 17-19 май (ПОКАНА)

Още по темата ...

Зор Алеф: Какви са степените на посвещение и кое е същественото? (ИНТЕРВЮ)

Виж повече

Зор Алеф: Наша задача е да изпълним живота с осъществено Триединство (ИНТЕРВЮ за Любовта)

Виж повече

Зор Алеф: Как да отработваме изпитанията в духовния път? (ИНТЕРВЮ)

Виж повече
Зор Алеф

Зор Алеф: Кармата се формира ментално, астрално, енергийно, словесно и физически (ВИДЕО ИНТЕРВЮ + пълен текст)

Виж повече
02.05.2024 г.
1557
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Школата на Единното учение в България и Фондация "Да бъдеш" ви канят на цикъл от актове Свещена терапия, които ще проведе ръководителят на Школата, целител и писател-мистик Зор Алеф.

Преди всеки акт ще проведе и кратка беседа на тема: „Духовна свобода, просветление и висши състояния“. Беседите ще бъдат на български и на руски език.

Дати и начален час:
17.05.2024 г. (петък) – 19.00 ч.
18.05.2024 г. (събота) – 19.00 ч.
19.05.2024 г. (неделя) – 19.00 ч.

Място на провеждане: онлайн – ZOOM и TELEGRAM. Можете да се включите през компютър, таблет или смартфон. Информация и линк за присъединяване ще бъдат изпратени преди началото на цикъла.

Участие САМО с предварително записване чрез съобщение на Viber: 0887/610 865, от 9 до 19.00 ч. в работни дни

За информация:
0884/789 269
от 09 до 19.00 ч.

Краен срок за записване: 13 май 2024 г.
След тази дата записването приключва. Това е изискване на техническите организатори на събитието.
~ ~ ~

Зор Алеф (мистично име на Анатолий Александрович Руденко-Зор) е роден през 1976 г. в Москва в семейството на руския поет Александър Руденко и известната българска лечителка Иванка Павлова. Ранното си детство прекарва в старопланинското село Раковица в дома на прабаба си Мара Войчева, знахарка и лечителка. На 14 години пише първата си книга „Кръстът на посветения“, подписана с името Зор Алеф, издадена на български и руски език. За кратко време става известен като духовен учител, целител и автор на мистични научно-популярни трудове.

През 2000 г. създава Школа на Единното учение (правоприемник на езотерична школа „Зор“ създадена от него през 1992 г.), която днес предлага стройна система за обучение и развитие на личността. Под негово ръководство работят отделения на школата в България в градовете Видин, София, Варна, Бургас, Враца и Пловдив, в Русия, Башкирия и други държави.

Зор Алеф следва линията на цар Соломон, който според него, пръв направил опит още в древността за създаване на Единно Учение. За свой най-голям Учител Зор Алеф приема Христос.

Зор Алеф е автор на над 20 заглавия, от които 18 са издадени на български език. Сред тях са фундаменталния труд в три тома „Свещена терапия“, „Отговори за непосветения“ в два тома, „Възвание към светлината", „Йога на Словото", "Практика на триединното здраве", "Практика на трансцедентния покой", „Йога на сънищата", „Да бъдеш", „Метод на неуязвимостта", „Магическото слово“. Очаквайте новата му книга за „Ключовете към Царството“.
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12