Търси

Зор Алеф: Духовна и енергийна практика за борба с коронавирус

Още по темата ...

Зор Алеф - Древно-Египетската Мъдрост и наследството до днес (ИНТЕРВЮ)

Виж повече
16.03.2020 г.
12679
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Публикуваме призивът на Зор Алеф за провеждане на интензивна и концентрирана духовна и енергийна практика за борба с коронавируса:

Скъпи приятели,

За всеки, който желае да се включи в духовната и енергийна закрила на българската земя и Земята въобще, не само от коронавируса, но и от всичките материализирани форми на неведение и отрицателната карма на човечеството, даваме следната кратка практика, като обръщаме внимание, че ПЪРВО СПАЗВАМЕ ВСИЧКИ ПРЕПОРЪКИ И УКАЗАНИЯ НА ДЪРЖАВАТА ЗА ПРЕВЕНЦИЯ И БОРБА С КОРОНАВИРУСА!

Преди всичко, нека да помним, че сме са здрави, силни, обичани от Небето, от Създателя и от пространството хора, защитени със Свещения Огън, живеещ във всяка наша клетка, който е предостатъчен, за да бъде спрян и преодолян всякакъв вирус, постъпващ с въздуха, храната, водата, докосване или каквито и да е други преносители.

1. Визуализираме купол светлина, който като похлупак е над България. Стените му бавно се раздалечават, отблъсквайки тъмнината и мътилката на човешката психосоматика, страховете, вирусите и всякакви тъмни агенти и въздействия извън пределите на света и Земята, докато скоро не видим Земята обградена и обгърната от купол светлина, и тъмните въздействия и възбудители на вируси, инфекции и заразни болести, изтласкани в пространството, извън Земята.
Светлинният купол се разраства над България, отблъсквайки тъмнината, мътилката, черния пушек, дима, болката, след което се разраства и обхваща Европа, полюсите на Земята, след което и цялата Земя. Сияещият светещ купол се разширява плавно и цялото вредоносно присъствие е изтласкано далеч в пространството.

2. В поза Алеф (изправени, дясната ръка сочи небето, лявата земята) изричаме Формулата „Аз съм дете на божествената светлина“ и Деветдесети псалм.

Формулата:

“Аз съм дете на Божествената светлина. Аз владея нейната магическа мощ. Спокойно и без да трепна, аз преминавам покрай враждебните духове. И те отстъпват, тъй като треперят пред Този, чието Име е скрито. Аз зная това име, то е в мен, то ми е известно. “ Амен


90 Псалм: „Проникналият в съкровената тайна, под сянката на крилете на Ел Шадай пребивава...“.

3. Завършваме с посвещение. Посвещаваме практиката на всички хора, които в момента се борят с коронавируса като пациенти, или като лекари и медицински сътрудници, и благославяме тяхната достойна работа.

Например: “Посвещавам любовта, благото и силата, освободени от тази практика, на всички, които се които се борят с коронавирус по света - пациенти, лекари, медицински сестри. Нека Небето ги благослови със своята сила, светлина и хармония и да се увенчае техния достоен труд с изцеление и възобновление!”.

В тази последователност практиката се прави три пъти на ден: сутрин, обед и вечер.

Зор Алеф

Препоръчани книги:

Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Зор Алеф
Зор Алеф
Зор Алеф (мистично име на Анатолий Александрович Руденко–Зор) е роден през 1976 г. в Москва в семейството на руския поет Александър Руденко и известната българска целителка Иванка.
Ранното си детство прекарва в старопланинското село Раковица в дома на прабаба си Мара, знахарка и лечителка.

От 14-годишна възраст се занимава с целителска и духовна практика. На 16 години издава на руски и на български езици своята първа книга "Кръстът на посветения", подписана с името Зор Алеф. За кратко време става известен като духовен учител, автор на мистични научно-популярни трудове и целител.

През 2000 г. Зор Алеф създава Школата на Единното учение (на основата на eзотерична школа "Зор", съществуваща от 1992 г.). Под негово ръководство работят отделения на Школата в Русия, България, Башкирия, Казахстан, Беларус, Кипър и Финландия.
 

По определение на Зор Алеф "целта на Единното учение е възсъединение на човечеството в Истината, братската любов и закона на земното битие".


Школата представлява стройна система за обучение и развитие на личността, даваща:
*ясна представа за картината на света,
*ключове за овладяване на силите на своята душа,
*инструменти за състрадателна помощ на ближния.
Школата допуска различни форми и степени на проникване на устремилия се към Духовното Знание, представляващо само по себе си духовно-философски синтез на множество автентични мистични традиции.Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12