Търси

Зимното слънцестоене задълбочава чувствата у хората и връзката с астралните енергии

18.12.2015 г.
4425
1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Зимното слънцестоене задълбочава чувствата у хората и връзката с астралните енергии. Тази година зимното слънцестоене ще настъпи на 22 декември в 06:48 часа българско време. Точно в този момент слънчевият диск ще се отдалечи на най-голямо ъглово разстояние от небесния екватор.

Това време предразполага човек към много спокойствие на душата. Това е времето в Христовите тайнства, когато влияещите на човечеството енергии са най-подходящи за пробуждане на Божественото женско начало. 

По време на зимното слънцестоене астралното ниво се изравнява с физическото и това улеснява връзката и помощта на ангелската йерархия за човечеството. Вътрешното сърце, пречистено и подготвено през есенния сезон, вече може да даде живот на нова изява на енергии, които ще покълнат и ще се разгърнат през остатъка от годината. Христовите енергии увеличават това динамично енергийно влияние и ускоряват на атомно ниво процесите в цялото човечество. Малко са онези, които остават недокоснати от енергиите през този период на годината. Всеки има способност и възможност да постигне съзвучие с тази енергия, така че да даде живот на вътрешните женски потенциали и енергии.

При древните траки, живели по нашите земи, това е бил един от най-важните празници в годината, а в календара на древните българи зимното слънцестоене е първият ден от годината. В българската традиция празникът е познат още като Игнажден, а в християнския календар е свързан с раждането на Исус Христос или раждането на Духа, който се стреми към Истината, Мъдростта и Любовта.

Точно след зимното слънцестоене, на 23 декември от небето ще се излее метеорният поток Урсиди. Те са уникални със своите бавно движещи се метеори, чиято скорост е два пъти по-ниска от Персеидите. Падащите звезди ще се появят точно до Полярната звезда, разположена в съзвездие Малка мечка.
 
Коментари 1
  • Михаил Вохам
    15.09.2016 г. 21:28
    Пълни и безсмислени глупости! Цялата тази измишльотина с енергите е едно бла-бла-бла, което всеки може да нагоди както му харесва. Статията няма автор, което навежда на мисълта, че пишещият не е готов да застане зад думите си. Такива общи приказки за енергиите не са от полза на никого. Те задълбочават объркването на обикновения човек и го заблуждават, че му се дава някакво използваемо и практично знание. Нищо не му се дава- само още неяснота и объркване. Авторът е активен читател на ченълинги и е останал с впечатлението , че знае нещо, а всъщност не знае нищо. Цялата статия е един зловещ Ню-ейдж.

Коментари:

Спонсори на Портал 12