Търси

Житните кръгове край София не са автентични

08.07.2017 г.
6989
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
През последните дни в интернет пространството се споделят, почти истерично, снимки на "житни кръгове" (crop circles), заснети както се твърди, близо до софийското село Равно поле.

Т.нар. житни кръгове не са автентични, показа проверка на Портал12, а са направени от ентусиасти от близка София, които са положили очевидно доста старание, но все пак са оставили многобройни геометрични неточности, а също съществени следи от своето присъствие, включително са били заснети от видео камери докато са пътували в късните часове към мястото и са се връщали после по светло. (проверката ни отне няколко дни, затова закъсняваме с публикацията). През нощта до т.нар. "житен кръг" е горял огън, за нуждите на арт-вдъхновените.

Организаторите са били много ентусиазирани и са осигурили мигновено заснемане с дрон, както и изпращане на кадрите до глобалните сайтове следящи за нови житни кръгове. Някои от сайтовете класифицираха кадрите като "rumors", тъй като ясно се виждат пропуски в геометрията, макар очевидно създателите да са положили много старание и комплект от техники.

Когато се говори сериозно на темата за появата на житните кръгове следва да се изхожда от гледна точка на Истината и авторите на това не-лошо, даже много добро арт изпълнение ( но много далеч от прецизността на оригиналите) - би следвало да отбележат своето авторство, така както го правят стотици създатели на неистински житни кръгове.

fake crop circle - Bulgaria 2017

В противен случай подхранването на мистерийност и фалшивост, създава не само карма за всеки поел по тази пътека, но и подронва съществените послания и сериозността на кодовете, включени в автентичните и истински житни кръгове.

( В продължение на години, членове на екипа на Портал12 сме изследвали темата за житните кръгове, включително сме организирали редица пътувания до Великобритания, където сме обследвали специфични райони)


ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:житни кръгове - Марияна Везнева
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 

Свързани публикации

мистериите на Египет
08.01.2017 г.
14890
1

Бинарен анализ показва връзката между Египет и извънземни цивилизации

Изглежда, символиката - триъгълник / пирамида е нещо, което е добре известно на окултните и мистични общества, тъй като се забелязва в древни книги от всички краища на Света. Теорията на "свещената геометрия" твърди, че вселената (или Бог) има геометричен код или език, и така мистериите с присъствието на тези символи тепърва ще продължат
Виж повече
НЛО - паранормално - разсекретени документи ЦРУ
19.01.2017 г.
16525
3

Пророчицата Ванга изплува в разсекретени архиви на ЦРУ, редом с данни за НЛО

Част от разсекретените документи включват разработки по парапсихология, психотроника и паранормални явления.
Виж повече
Мариана Везнева © 2017 Портал12
14.03.2017 г.
75229
18

Мариана Везнева: В житните кръгове е записано, че потопът ще залее първо Англия. В България има защитени зони (ВИДЕО)

Във встъпителното видео може да се докоснете до споделените мисли за връзката на житните кръгове с напреднали същества от Шамбала, да разберете каква е връзката с планетата Нибиру, както и да видите тълкувания на някои от най-интересните житни кръгове, които са свързани с редица предизвикателства пред човечеството, включително пречистващи природни катаклизми, както и специално житно формирование, показващо най-защитените зони в България
Виж повече
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12