Търси

Земетресението в Асеновград - Начало на неизбежни промени!

23.02.2018 г.
20573
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Земетресението в Асеновград е повече от раздвижване на земните пластове. Затова говорят числата на неговото случване в първите 2 дни и следва да погледнем зад чисто природното явление и посланието, което ни изпращат разумните сили, контролиращи природните сили, чрез кодовете на числата.
Земетресението продължи само 2 секунди, с няколко резки вълни и удара, и бе вертикално. То постави началото на разместването на тектонични пластове между Европейската и Африканската плочи. Тези промени са началото, което ще доведе до нова геомагнитна структура първо в Северното полукълбо и ще предизвика масивни премествания на водите в тези територии.
Сега да се вгледаме в числата:
22. 02. 2018   ( 4-и 2-ки)
1.41  часа - 1+4+1=6 разделено на трите числа е отново 2
2 секунди продължителност на труса
2 км. дълбочина ( според първоначалните данни)
4.7 по Рихтер  - 4+7 =11, неделимо божествено число   (тук сборът също е 2)
23.02.2018
2 ри трус
3.8 по Рихтер - 3+8,=11, неделимо божествено число, но имаме за 2-ри път - числото 11   (тук сборът също е 2)
Калин Кирилов от Асеновград, който се събужда минути преди заметресението от жажда сподели веднага след него:
Една ЖАЖДА може да ви спаси, а жаждата за Истината със Сигурност! Човешкото безлюбие + редовната лъжа в живота, винаги поражда такива резултати. Много "двойки" за човешките отношения днес.
Потърсихме и Спас Мавров за коментар на знаците, които ни праща Вселената. Ето какво каза той за Портал 12:
Всъщност имаме приключване на един цикъл и това не е случайно, като е свързано с 9-ката в тази 2018 г. Приключи процесът на проверката на душите на хората, за който вече говорихме и явно започва процесът на адаптация на Земята към новите енергии в този цикъл от четири години до 2021 -ва година.
Многото двойки в събитието, което бе белязано с това земетресение дава ясен знак. Двойката по принцип бележи началото и осъществяването на бинарния принцип, на раздвояването на 1-цата, на цялото на две. Като знаци те са противоположни, но в същото време са възможност за хармония и единство на две отделни единици. Като носител на бинарния принцип, двойката винаги ще разцепва, тя винаги ще води до процеси, в които ще имаме кризи.
Двойката е именно това - тя разцепва, разделя, умножова, за да може после да събере и да направи равновесие, хармония и единство, но само след като се мине през криза. Тези двойки в събитието са символ на този процес на аномалии, които би следвало да започнат от  2018 година.
Земетресението от 22.02 е в пряка връзка с голямото земетресение, което се случи в Турция преди 10 години. Сега цикълът се повтаря и той е свързан с промяната на структурата на Балканския полуостров, която ще трябва да претърпи много сериозна промяна следващите години. Може би това е началото на този процес или това са “авангардните” случки, които има да се случват в тези настъпващи енергийни процеси.
Балканският полуостров е Железата на времето или Земята на Йон, на Ной, както я наричат Евреите. Тя като такава бележи началото и края на всички цикли на живота на планетата. Тази територия е най-чувствителното геомагнитно място на Земята.
В началото и края на всяка голяма епоха от тук започват и тук приключват енергийните процеси.
Както днес имаме приключване на старата епоха на чисто енергийно ниво и започване на новите енергии на Новата епоха, Балканският полуостров би трябвало да бъде и една от най-чувствителните зони и съответно да откликва на космическите напрежения. Няма как да се направят вибрационните промени, без това да се отрази на цялата природа, на земята, на растенията, на хората - изобщо на тялото на планетата.
 
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12