Търси

Заснеха НЛО, което се захранва от слънцето (ВИДЕО)

01.12.2016 г.
2039
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Уфолози отдавна твърдят, че неидентифицирани обекти се захранват със слънчев лъч, но досега е нямало доказателства за това. В интернет се появи видеозапис, който се опитва да докаже това твърдение, като на него е заснет обект, което може да се приеме за НЛО. Според изследователите кадрите са получени с помощта на космически апарат за наблюдение на Слънцето, наречен SOHO.
Този апарат е съвместна разработка на НАСА и Европейската космическа агенция и е пуснат през декември 1995 г., а е започнал да предава данни шест месеца по-късно. Според уфолозите НЛО се захранва от енергията на Слънцето.

Като доказателство те посочват лъч, който излиза от слънчевата повърхност и завършва с ярко петно, което уфолозите интерпретират като космически кораб на извънземни. Това, че НЛО-то може да бъде видяно само на един кадър, те обясняват със стремителното му движение.

Според тях той мигновено се презарежда с енергия от този лъч и продължава светкавично пътя си. Това не е първият случай, когато уфолози обявяват, че до Слънцето са видели огромен извънземен космически кораб, който се зарежда от него.

източник: blitz.bg

 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12