Търси

Защо утихна в права линия Шумановият резонанс? Подготвя ли се Земята за обръщане на полюсите?

03.09.2020 г.
65411
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Много странни неща се случват през последните месеци. Тези от вас, които гледат интервютата с Елеазар Хараш в Портал12, спомняте ли си как в едно от тях бе дадено упражнение за концентрация в точка, заобиколена от окръщност 10 см, нарисувана с пергел? Няма нищо случайно, и то се навързва разбираемо днес. И това е едно от малкото неща. Именно с такова упражнение се тренират волево алфа вълните на мозъка.

Защо утихна в права линия Шумановият резонанс през последните 2 дни? Уредите за измерване с датчици поставени главно в Русия и Европа - работят нормално, но вълновите отчитания са необичайно спокойни, както се вижда от графиките по-долу. Линията на Шумановия резонанс е буквално права! Това е исторически феномен, откакто се правят измервания на Шумановия резонанс.В Портал12 разгледахме детайлно данните от мониторинговите данни на SR системата за наблюдение на космоса в Томския научен университет, разположен в Сибир. Оказва се, че през последните 48 часа Шумановия резонанс е буквално в "права линия" и то на ниво главно - алфа вълни, започвайки средно от полунощ на 2-и Септември и без изменение до момента. 

Подготвя ли се Земята за обръщане на полюсите?
Това може да е един от сигналите (тестовете), но не е задължително. Според официалните научни изследвания магнитното поле на Земята  намалява непрекъснато, което предсказва скорошно обръщане на полюсите. За около два-три дена Земята ще остане без магнитно поле, което да я защитава от излъчванията на Слънцето и космичните радиации. В този момент тя ще смени и посоката на въртене. Добрата новина е, че в този момент Земята ще се намира в огромен фотонен облак, който ще я предпази от унищожаване.НАСА обяви официално преди 2 седмици, че е регистрирала мистериозно и много силно отслабване на магнитното притегляне в определена голяма зона в южната хемисфера.
То е свързано и с продължаващите няколко дни изключително силни земетресения в Чили. Зоната с рязко намалено магнитно поле е над Южна Америка и Южната част на Атлантическия океан.


 

Центъра на отслабването на магнитното поле е именно Чили. Bъпpocнaтa дyпĸa пocтeпeннo ce paзшиpявa и магнитното поле oтcлaбвa вce пoвeчe, вoдeйĸи дo сериозни пpитecнeния, заявиха от НАСА. Явлeниeтo e нapeчeнo "Южнoaтлaнтичecĸa aнoмaлия" (ЅАА). 

Стабилизираните вълни в Шумановия резонанс се отразяват различно на спецификите на всеки мозък: при някои хора има главоболия, голяма умора, електрически усещания по тялото, схващания на мускулите, грипни симптоми, интензивни нервни сънища, човешкият организъм и сетива стават изключително чувствителни, даже прекомерно чувствителни. Структурата на ДНК със сигурност претърпява изменения, а интуиция, телепатия и отваряне на третот око ще са стимулирани за по-сензитивните и искрени души.

При състояние на съзнанието на границата между алфа и тета вълните (между 7 и 8 Hz) се случват изключителни прозрения и персонални свръхсетивни преживявания. Именно в този честотен диапазон са вълните от Резонанса на Шуман. Важно е да се знае, че в честотния спектър от 2 до 8 Hz се позволява докосване до невидимото. Не навлизане, не проникване, но - реално докосване. Това се случва по различен начин според всяка индивидуална душа. Тук ключова роля играе усърдието на молитвата и общият натрупан Молитвен Дух. Тук е и мястото, където се срещат вълните на персоналният - вътрешен резонанс и Резонансът на Шуман.


Препоръчани книги:

Спонсори на Портал 12