Защо е крайно важно да не се носят дрехи втора употреба, особено на болни и починали (ВИДЕО)

23.03.2017 г.
23218
Добавена от: Борислав Борисов
Бедността в разбиранията и осъзнаването е по-страшна от материалната бедност, която винаги осигурява, макар и трудни, но благоприятни условия за израстване. Бедността, която бе разпространена широко в България през последните 25 години, донесе на много хора един вреден навик - този да се обличат с дрехи втора употреба. Не винаги човек е принуден да се облече с употребявани дрехи. С малко усилие и минимални средства, човек винаги може да се облече с чисти и нови дрехи.

Водата чисти много неща, но не може да изчисти дрехите - втора употреба от натрупванията в тях. За разлика от огъня, който чисти всичко, водата премахва определени миризми, но не може да премахне свързаната енергетика от хората, които са носили тези дрехи преди. Ето защо е изключително опсано да се носят дрехи втора употреба, които са били обличани от болни, а още повече от такива с психични разтройства или пък от починали.

"Дрехите трябва да се горят – огъня ги освобождава от психизма и от напоените същества. Трябва да подаряваш на хората само чисто нови дрехи, по изключение дреха, която е хубава и която я е носил само един-два пъти човека и още не е напоена и ако се изпере – тогава можеш. Носени дълго време дрехи, особено от психически тежко болни хора, от неизлечими болести не трябва да се дават други да ги носят."

Повече по темата вижте във видеото "Тайната на смъртта":
( най-гледаното видео в канала на Портал12 за последните 3 месеца, с над 67 500 уникални IP адреси в YouTube)

 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай