Търси

Заради обидите към Ванга и себе си, Нешка Робева отказа орден Стара планина

27.05.2016 г.
2288
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Нешка Робева отказа да бъде удостоена с орден Стара планина, заради това, че бе наречена от български политици "говорител на Ванга", по време на скандално оспорване на качествата й в Министерския съвет.

"Никога не съм се смятала за нещо изключително. Аз съм дете на бедни родители. Израснала съм в среда на работници. Никога не съм се отделяла от земята и не мога да си представя, че мога да разделя хората, защото в същото време знам, че на едни бог е дал повече и те трябва да дават, на други – по-малко, на трети нищо - и на тях трябва да се помага. Така че не искам да сравнявам това, което правят нашите министри, с това, което може да направи един човек на науката, на културата, на спорта. Това са несравними неща.", споделя Нешка Робева, огорчението си пред в-к Ретро.

"Хората и сега ме търсят с малките си жестове на внимание. Трогнах се например как една жена е изплела одеялце, мислейки за мен, и е минала километри, за да ми го подари. Това за мен е същественото. Аз съм абсолютно убедена, че много от нашите големи имена и в културата, и в спорта са били награждавани с държавни ордени. Не се помнят обаче ордените, а делата им. Ако съм останала в съзнанието на хората като човек, който е направил нещо за тях и за България, това ми е достатъчно. ", допълва Робева.

По повод обвиненията свързани с пророчицата Ванга, Нешка Робева споделя:
"Едно от най-нечистоплътните внушения, които се опитва да направи Бъчварова, е, че аз дори след смъртта на Ванга говоря от нейно име. Това е толкова кощунствено и мръсно, че съм потресена. Разрешавала съм си да кажа само това, което Ванга ми е казвала. Леля Ванга пред мен никога не е говорила кой ще бъде на власт, какво ще се случи и какво – не. Но наистина е казвала да се държим за Русия, да не се делим от нея и че Америка няма да ни помогне."

 Ванга и Нешка Робева в Рупите
 

Свързани публикации

Енергийни центрове в България
12.12.2015 г.
204193
62

12 високо енергийни места в България (СНИМКИ)

Представяме ви 12  зареждащи места, които препоръчваме да посетите. Важно е да се знае, че всички тези места имат огледална ефективност - с каквито вътрешна енергия и настроение ги посетите - те ще се мултиплицират многократно
Виж повече
Ванга - Рупите
24.03.2016 г.
13126
2

Ванга и извънземните цивилизации (СПИСЪК С ЦИТАТИ)

От 26-то ниво имаш право на прек контакт със Създателя. А от 33-то ниво можеш, ако искаш, да се слееш с Него. Така Създателят, колкото по-старее, толкова по-млад става, казва Ванга приживе
Виж повече
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12