Търси

Започна записването за получаване на Дар Лимец за Колективния житен режим

07.01.2017 г.
2938
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Настъпва времето за подготовка по прилагането на житния режим, на който през последните години все повече хора се подлагат. Неговият създател Всемировият Учител Беинсá Дунó казва за житото следното:

“В хляба се крие Божествен живот, в него се крие Божественият Дух. В житото се крият най-мощните, най-благородните сили в живота. Животът на житното зърно е тъй свещен, както нашия. Житото е най-чистата храна.”

Както житният режим, така и всеки пост е едно своеобразно тайнство, който свързва постещият с висшите полета на духа. Постът прочиства организма, освобождава го от ненужните натрупвания в тялото и съзнанието и дава възможност за пълно обновяване както на физическо, така и на духовно ниво.

Житният режим през тази година започва на 15 февруари (сряда) и продължава в 10 дневен пост, когато Слънцето е влязло в знака на Водолея. Житният пост се извършва именно в периода на съзвездието Водолей, защото неговият смисъл е да ни обнови и ни направи нови, като тези, които ще дойдат през новата Епоха на Водолея, и които Учителя нарича Слънчеви Деви.

Беинсá Дунó говори за Житеното зърно, като за едно от възлюбените деца на Ангелите:

Житното зърно е Христос. Целият свят се храни от Христа. Житните зрънца са Неговото тяло. Веществото на житното зърно, това са соковете, с които са се хранили Ангелите. Житното зърно е емблемата на Христа.

Учителят многократно е призовавал да не се злоупотребява с житото и хляба и че те трябва да се дава даром. Той говори, че тази нова идея да се дава хляба без пари трябва да тръгне именно от България.

Вече няколко години от Дар Лимец организират записване и раздаване на лимец за Колективния житен режим. Тази година записването ще продължи до 27-ми януари. Организаторите споделят:

С радост ще споделим пакетче с всеки вдъхновен да го приложи за по-Осъзнат, Разумен и Чист живот.

Всеки, който желае да получи даром пакетче с лимец, е необходимо да влезе в сайта www.darlimec.com, да се запознае с информацията относно регистрацията и направи своята заявка.

Доброволчески събирания за подготовка на пакетчетата с лимец се провеждат същевременно  днес 7-ми януари и утре 8-ми януари в София и всеки, който желае да помогне е добре дошъл в център "Идея Вита" на адрес - ж.к. „Бели брези“, ул. “Лерин” № 64, партер от 11 до 17 ч.
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12