Търси

Замърсяването на кръвта с токсини предизвиква световъртежи (ВИДЕО)

07.02.2016 г.
11066
20
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Замърсяването на кръвта с токсини предизвиква световъртежи. Автор - Силвина Карабойчева.

Започва се с леко замайване, лека разсеяност, по-трудна концентрация, забравяне - или както го наричам "синдром на оглупяването". Продължава като все по-чести световъртежи, шум в ушите, проблеми с очите, вестибуларния апарат, запушени синуси. Накрая става нетърпима болка - мигрена.

Както д-р Емилова казва в нейната лекция, която споделям накрая - причината е токсимия - замърсяване на кръвта с токсични вещества. Това най-често, както и тя говори, е свързано със запек, проблеми с червата.

Но не само - токсини откривам на диагностиката на хора с чисти черва.
Откривам токсини и на вегани и вегетарианци - от къде се вземат?! Явно причината не е само незравословното хранене.

На всички хора с токсини в кръвта обаче откривам паразити - в червата, черния дроб - най-често, а също и гъбички. Това е скритата причина за токсините в организма.

Какво прави организмът - опитва се да защити най-важните органи и включва кръвно-мозъчната бариера, блокирайки достъпът на токсична кръв към мозъка и главата. В главата намалява притокът на кръв, на кислород, следователно - няма енергия, няма хранене за органите, настъпва заблатяване, настаняват се различни патогени...

Изходът е - цялостно пречистване на организма, започвайки от паразитите... Лекцията на доктор Емилова за връзката между мигрената и замърсено дебело черво с нейния интересен личен опит по темата:.

 
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 20
 • Наталья
  02.07.2016 г. 08:25
  Много интересни неща научих
 • Людмил
  10.02.2016 г. 05:15
  Не сте ли се замисляли защо животните се препоръчва да се обезпаразитяват на всеки 6 месеца и противоглистни препарати за тях се продават свободно, а за хората - не. И никой не си и помисля, че може би носи паразити в себе си?
 • Силвина Бел
  09.02.2016 г. 19:23
  В клиниката на д-р Емилова не се занимават с паразити изобщо. Ликьорът от орехи не е достатъчен за изчистване, майка ми го прави, много е приятен, добре е, че се набавя йод, това поддитска паразитите, но не ги чисти. Пропоръчвам на моите пациенти един комплексен подход за изчистване, свързан с промяна на хранителния режим - подбрала съм храни, които са силно антипаразитни и те трябва да присъстват в менюто, а да се изключат напълно захар, млечни и тестени. Билки, антипаразитна тинктура, подсолена вода, инфузорна пръст и т.н Вероятно ще пусна отделна статия за това. Поздрави на всички. Важно е все пак да се изследвате - да има ясна картина какво е състоянието на организма. Подходът е винаги индивидуален, няма панацея за всички. Някои се оправят за месец, месец и половина, други и за година не могат да се справят - много фактори влияят...
 • Ира
  09.02.2016 г. 06:16
  Абсолютно вярно! От години имам тези симптоми и след изследване на капка кръв се видяха два вида паразити След пиене на два курса от по една седмица Зентел симптомите ми изчезнаха. Браво на д-р Емилова! Най-лошото е, че ако тръгнете да се иследвате в лаболатории, нищо не може да се докаже. Не могат да бъдат хванати.
 • Мая Илиева
  08.02.2016 г. 21:30
  С две думи доста ми е объркано и незнам коя от всички рецепти е вярната

Коментари:

Спонсори на Портал 12