Търси

Възвишените Същества се стремят към Земята за да чуят Божия Глас

08.01.2020 г.
6700
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Когато Бог проговори на човека, когато му каже една дума само, тя струва повече от всичко, което е имал до този момент. 

Няма по-тържествен момент за човека от тоя да чуе Гласа на Господа, на Великата Същина, Която не се променя, нито изменя. Бог крепи всичко живо в света. Тих и кротък е Гласът на Бога. Така са го чували древните Пророци, така и вие можете да го чуете.

Помнете: Човек е дошъл на Земята да слуша Гласа на Господа. На Небето никой не може да чуе Божия Глас. Ако там можеше да се чуе Гласът на Бога, никой не би дошъл на Земята. Фаже и Възвишените Същества се стремят към Земята с единственото желание да чуят тоя Глас. Те са готови да страдат, да се мъчат, само да чуят Божия Глас.

Страданията развиват Слуха на човека, за да може да възприеме и най-нежните вибрации на Божия Глас.

...Смириш ли си, и Господ ще ти обърне внимание. ...Господ ще ти каже една дума. Когато Господ каже една дума, всички йерархии ще кажат също по няколко думи; всичко това ще се увеличи и докато дойде до нас, това ще стане много голямо. Господ е изказал само една дума.

И само Възвишените Същества виждат колко е малко това, което Бог дава, но като дават и другите йерархии по малко, то като дойде до долу, всички казват тогава: "Колко е много, колко е голямо това нещо." Но докато не даде Бог нещо, всички мълчат, нищо не дават, нищо не казват.

Използвайте сегашния ден! Бог и днес ще ви проговори. Важно е колко от вас ще чуят Гласа му...


Тайната на слуха - Из Словото на Учителя Петър Дънов 

Спонсори на Портал 12