Търси

Вълшебната сила е заложена във всяка душа, а чистото наричане помага за изгонване на злото

31.01.2017 г.
8837
1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
В детството си, навярно всеки, макар и веднъж, е мечтал да стане вълшебник, да има вълшебна пръчица. Аз бях от тези хора, които желаеха вълшебство в живота си. Даже една мисъл само за това, ме понасяше в света на сладките фантазии.

Времето си минаваше, желанието не пропадна, но реалността диктуваше своите правила: никаква вълшебна пръчица няма, това е само измислица. Даже Дядо Мраз, в когото вярвах дълго време, се оказа герой на красива Новогодишна приказка. И моята мечта премина в раздела несбъднати желания, скри се някъде дълбоко в душата ми и плахо се надяваше , че все пак в живота стават чудеса. Трябва да отбележим, че в моите представи вълшебникът е някакъв старец, непременно с вълшебна пръчица, която е главният източник на превръщанията.

Нашите баби, прабаби са знаели някои тайни, които са използвали в ежедневието си и не се е налагало да чакат дълго малките чудеса да се случат. Нашите прабаби са знаели, че Жената- Пазителка е жрица за своето семейство. Нейната любов, благословението тайно творят невероятни чудеса всеки ден. Това се проявява в някое от нейните действия, които тя върши всеки ден.

Когато чистела къщата, Жената-Пазителка непрекъснато повтаряла:
„Пода измитам, всичко отрицателно измитам, пътя за успеха разчиствам“.
„Измивам съдовете,семейството от всяко отрицание изчиствам, взаимоотношенията укрепвам“.
„Пода измивам, кавгите и болестите изцяло отмивам, пространството изчиствам“, като в същото време поставяла щипка сол в кофата с вода.

Когато гладела дрехите, Жената =-Пазителка наричала: “Бельото гладя- препятствията по пътя изчиствам, с топлина любовта защитавам“.

Когато къпела децата, постоянно повтаряла:
„Водице, водице, измий всичко, което не ни е необходимо“ .
„Както водата се стича по перата на патицата, така да изчезва всичко лошо и зло.”
„Расти коса до кръста, да не пада нито косъм. Расти коса до петите, подредена, наредена“.

А специално вълшебство се случвало, когато жената приготвяла храната с любов! Тук нямало ограничения за нейното въображение: всеки продукт тя дарявала с особена енергия. Готовото ястие имало не само изключителен вкус, но и необичайна сила.

Във всяко свое действие Жената-Пазителка влагала особен смисъл, намерение и всеки чувствал тази особена енергия.

Подреждането на наричанията зависело от потребностите и нуждите в дадения момент.
Всяка жена е Пазителка! Абсолютно във всяка жена Майката–Природа е вложила тази сила, тази способност, само че много жени не знаят за това.

Ето защо, не е необходимо да търсите магически предмет или особен човек, за да се появи вълшебството и във вашия живот. Достатъчно е да повярвате, че вълшебната сила е заложена във вашата душа, във вашите мисли.

За да направиш нещо особено, е необходимо да повярваш, че това е нещо особено!
Мили пазителки, нека вашият живот да се напълни с вълшебства!

Автор: Екатерина Колпакова
Превод : Маги Бончева / Портал12
Коментари 1
  • Танчето
    31.01.2017 г. 17:36
    БлагоДаря ти, мила!

Коментари:

Спонсори на Портал 12