Всяка енергия обладава памет. Разумът е ефирна, а Любовта е Духовна енергия

23.08.2020 г.
7659
Добавена от: Борислав Борисов
Въздухът, светлината и водата са закодирани Тайни на слънчевата Светлина.

Камъкът - това е форма на земния живот. Това са клетки, които са станали безмълвни, но в тях работи Вездесъщата Прасветлина. Ние мислим, че камъните около нас са неподвижни, но Истината е, че всичко около нас се движи.

Разумът е енергия, той е нематериален.

Любовта не е материя, тя е Духовна енергия, вътрешна енергия. Всичко, което съществува, е енергия и затова е неунищожимо. Енергията е неунищожима. Тя се поддава само на трансформация, но не и на унищожение. Всичко, което съществува, е сътворено от енергия и камъните също. Всяка енергия е жива.

Разумът е ефирна енергия.

Всяко чувство е енергия, която живее като истинско живо същество. За да може човек да се зароди в своя Дух, той трябва да има чист поглд за нещата.

Светлината е енергия. Всяка енергия обладава памет.

Земята съдържа материална, емоционална и ефирна енергия в себе си. Слънцето е Източникът на нашата еволюция. От Слънцето към Земята тече непрекъсната река от Светлина. За да има промени в еволюцията на Земята, Слънцето излъчва светлина - с видоизменени вибрации. Така ние придобиваме нови качества и се видоизменяме. Нашите очи поглъщат тази Светлина като храна, която е с по-високо качество. Тази Светлина е надарена с Разум.

На всеки човек е присъща определена светлинна честота, която всякога присъствува на Слънцето. Докато съществува Слънцето, съществува и реката от Светлина.

Ако ние концентрираме своето виждане върху един кон, ние ще престанем да го виждаме в плътната му форма. Ние можем да видим всички атоми, движещи се в неговото енергийно поле. 

Намерението на всяка молитва е завръщане към Слънцето, към Потока от Светлина. Учителят е Същество, което развива в собствената си воля образа на Слънцето. Слънцето обладава Светлина, която е съставена от Дух и Огън.

Има например специфичен Лъч Светлина, който превръща девойката в жена, или пък - жената в сестра.

На Земята има много Същества от извънземен произход - те са просто Светлина, но незабележима.

Тялото е сътворено от материална енергия, а умът е сътворен от ефирна енергия. Ефирната енергия е тази, която научно не можем да потвърдим, но тя съществува. Идеите са всъщност ефирна енергия. 

Звукът - това е енергия, говореща ни със своята различна честота. Звукът е сроден на Светлината. 

Енергията е живо Същество, жива Същност.из Словото на Елеазар Хараш, включено в книгата Атлантски афоризми - книга 3
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...

Спонсори на Портал12