Търси

Всеки спор е от дявола. В ангелския свят спор не съществува. Какво са ангелите? (ВИДЕО)

22.04.2017 г.
2973
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Свикнали сме когато излезе ново издание на книга да казваме: "Много хубава книга" или "Интересна книга". Второто издание на книгата "Животът на ангелите" с автор и съставител Елеазар Хараш, обаче е нещо повече от книга.

"Животът на ангелите" е извор на чисти откровения, до които много малко хора са се домогнали. Книжката представлява открехване на портал към друго измерение и друг тип същества, поставени в божествената йерархия над нивото на Земния живот.

"Сърцето на ангелите е съставено от чиста светлина. Ангелите са течаща светлина."

"Всеки спор е от дявола. В ангелския свят спор не съществува"

"Ангелът много не говори. Той чисти, възвишава и отминава"

"Светлината на очите иде от ангелите"

"Сърцата и умувете на ангелите пламтят от Любов"

"Чрез цветята ангелите говорят за ония светове"

"За да ви посещават често ангелите, това зависи от вас. Само мислете за ангелите, те ще дойдат"

"Ангелите са победили всички изкушения"

"При концентрация на мисълта, ангелите веднага идват. Способни са за миг да прекосят цялата Вселена"

"Ангелите наблюдават вътрешните неща в човека - копнежите, стремежите..."

"Ако ангел види, че вълк яде овца, той никога няма да каже: "Защо я изяде!?, а ще каже: "Изяде ли я? Сега чакай кармата!"

В книгата са представени и практически методи за общение с ангелите. 


"Някои ме питат виждал ли съм ангели. Виждал съм и съм имал стотици разговори с тях, но сега нямам идея много да ви говоря за това. Пък и няма да ме разберете, защото този опит е мой, а аз искам и вие да имате... - Елеазар Хараш"

 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността ( анализатор в B2 Security - противодействие на трафика на хора, антитероризъм, продоволствена сигурност, регионално развитие и политки на Балканите), основател на Асоциация на българските села и аграрна медийна група, чрез които работи в направлението за възраждане на българските села и селско стопанство - по природосъобразен и устойчив начин.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш е един от най-дълбоките духовни напътственици на нашето съвремие. Писател и издател на множество книги в областта на духовното развитие, себепознанието, езотериката и Пътят към Истината.

Елеазар Хараш е получил своето духовно име от Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), а светското му име е Петьо Йорданов. Живее във Варна, а от 90-те години до днес изнася лекции и семинари сред обществеността, с основен акцент - търсенето на Бог, Истината, Мъдростта. За Елеазар Хараш Бог е по-дълбок от реалността, а щастието е наказание и погрешна цел.

Елеазар Хараш издава на български език книгите по именития белгийски драматург и мистик от 19-и век - Морис Метерлинк. Изследовател на Египетската цивилизация, изследовател на древните народи на Атлантида, както и на животът и историята на инидианските племена. Най-много книги обаче издава по словото на Учителя Петър Дънов.
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12