Търси

Впечатляващ истински житен кръг с 12 излъчващи триъгълника сочи връзката ни с Бог

07.08.2017 г.
4610
1
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Впечатляващ истински житен кръг с 12 излъчващи триъгълника, който се появи в Южна Англия преди 3 седмици, носи в себе си освен красотата на творчеството на своите създатели, но и редица знаци от сакралната геометрия.

Новото формирование в житните полета тази година е едно от най-емблематичните и пълно със символика, в сравнение с всичко, което се е появявало от "числото Пи" през последните 10 години насам.

житен кръг - формирование 2017Според тълкуването в сакралната геометрия, вплетените един в друг триъгълници предствляват геометричната форма на Вселената.

Шестте полусфери,в които е затворен целият образ символизира ограничението на видимия свят, поставено ни от луциферистичните сили.

Въпреки това ограничение, свързано със символите за вечност, които от своя страна имат огледални образи, то върховете на всеки триъгълник са насочени да пробият това ограничение. Т.е. посоката към Центъра може да пробие булото.

Освен това поската към Центъра не е една. Тя може да е и тук...и там...може да е в общо 12 нива от този видим материален живот. Вижте посоките на всеки триъгълник - на всяка пирамида.

Шесте полукръга са свързани и с връзките в кубът на Метатрон, а централно разположените триъгълници са свързани с познатата в сакралната геопметрия - звезда Тетахедрон, която символизира сливането на всички енергии в макрокосмоса.

Новият житен кръг показва, че нашия триизмерен свят е изграден в кубическа форма, но скрита в себе си тя съдържа формата на тетраедър, основаващ се на Божественото равновесие. Посланието в това е, че материята не може да съществува без Божественото съдържание.

Още по темата за житните кръгове вижте в линковете по-долу:
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 

Свързани публикации

Мариана Везнева © 2017 Портал12
14.03.2017 г.
75033
18

Мариана Везнева: В житните кръгове е записано, че потопът ще залее първо Англия. В България има защитени зони (ВИДЕО)

Във встъпителното видео може да се докоснете до споделените мисли за връзката на житните кръгове с напреднали същества от Шамбала, да разберете каква е връзката с планетата Нибиру, както и да видите тълкувания на някои от най-интересните житни кръгове, които са свързани с редица предизвикателства пред човечеството, включително пречистващи природни катаклизми, както и специално житно формирование, показващо най-защитените зони в България
Виж повече
житен кръг - crop circle Bulgaria 2017 - fake
08.07.2017 г.
6788

Житните кръгове край София не са автентични

Т.нар. житни кръгове не са автентични, показа проверка на Портал12, а са направени от ентусиасти от близка София, които са положили очевидно доста старание, но все пак са оставили многобройни геометрични неточности, а също съществени следи от своето присъствие
Виж повече
Коментари 1
  • Petq Pacheva
    08.08.2017 г. 08:56
    Една наша сънародничка- Мариана Везнева, много добре е разгадала тези послания в своите книги.:)

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12