Търси

Веселин Орешков: Превръщането на парите в идеал, ще бъде смъртният покров на днешната човешка раса

07.05.2018 г.
3967
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Хората не успяха да проумеят, че всички от тях са 95 % - 98% сложна информационно-енергетична система и само няколко процента са физическо тяло. Човекът, по замисъла на Твореца, е преди всичко духовно същество. Цялата информация за човека и състоянието на неговото тяло е закодирана в енергийно-информационното поле, а хората своеволно създадоха такъв хаос, който доведе до този “квантов” преход, наричайки го “криза”.
Просто идва времето за редукция, която да отстрани консуматорите, а да останат Призваните да строят Новото Небе и Новата Земя.
Превръщането на парите - шарените хартийки, от 1970 година насам, в единствен и висш идеал, ще бъде смъртният покров на днешната човешка раса, която е загърбила космическите принципи.
Днешното човечество, като цяло, с много малки изключения, върви устремено към пропастта.
Кризата е тотална и хубавото е, че до ръба остава малко..
 
1
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12