Веселин Орешков: Превръщането на парите в идеал, ще бъде смъртният покров на днешната човешка раса

07.05.2018 г.
8581
Добавена от: Таня Борисова
Хората не успяха да проумеят, че всички от тях са 95 % - 98% сложна информационно-енергетична система и само няколко процента са физическо тяло. Човекът, по замисъла на Твореца, е преди всичко духовно същество. Цялата информация за човека и състоянието на неговото тяло е закодирана в енергийно-информационното поле, а хората своеволно създадоха такъв хаос, който доведе до този “квантов” преход, наричайки го “криза”.
Просто идва времето за редукция, която да отстрани консуматорите, а да останат Призваните да строят Новото Небе и Новата Земя.
Превръщането на парите - шарените хартийки, от 1970 година насам, в единствен и висш идеал, ще бъде смъртният покров на днешната човешка раса, която е загърбила космическите принципи.
Днешното човечество, като цяло, с много малки изключения, върви устремено към пропастта.
Кризата е тотална и хубавото е, че до ръба остава малко..
 
Таня Борисова Таня Борисова
Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през след...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12