Търси

Веселин Орешков: Преходът днес дава невероятни възможности за Духа и душата (ВИДЕО)

Още по темата ...

Веселин Орешков: Мощно пробуждане, осъзнаване и желание за реални действия! (ВИДЕО)

Виж повече
Веселин Орешков

Веселин Орешков: Законът за благославянето задвижва най-голямата сила - Божествената Любов

Виж повече

Чичо Веско: Като тръгнеш по един Път, гледай да се не спъваш! (ЛЕКЦИЯ)

Виж повече

Веселин Орешков за новата книга - Оздравителна програма ВЕСКО (ИНТЕРВЮ)

Виж повече
31.12.2020 г.
3345
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
 • Да настане този момент, специално аз съм го чакал от миналото десетилетие. Да се дръпне спусъка и да тръгнем към Новото.
 • При тези условия условия могат да оцелеят и ще оцелеят хора с балансирани духовни структури. Единственото условие за оцеляване е съзнателната, целенасочена работа по промяна в самите нас - съзнанието, светогледа.
 • Невероятно сме променили нещата, невъзвратимо. Тези, които сега в тези клетки (апартаментите), в тези мегапаркове, които са като зоопаркове са абсолютно безпомощни в природата и бърза и да се върне. С тази нагласа, която направила да живеят хората огромна човешка енергия излетява на халос. Едно време всички са работили нещо със земята. Триъгълникът глава, сърце, ръце е действал безотказно.
 • Самички сме си го докарали до там. Тази криза не е просто презумпция на някой си човек. Цялото човечество благодарение на това, че се е съгласило да живее от много време, от незапомнени времена с илюзии и измами, винаги ги е плашила реалността. Затова всички тези илюзии ще се изпалят и голатна действителност ще трябва да я изживеем.
 • Всичко, ако искаме да жертваме, не можем да спасим положението. Няма как, няма ресурси и условия затова. Връщане назад - нито милиметър няма да има.
 • Тези неща ги казвам за будните души да се огледат много хубаво, реалистично на всичко, да запазят мир и спокойствие, да не се привързват към никакви земни форми. Всяка земна форма е сянка на една реалност. Идеята да бъде създадена формата е основите на основите. Формите изчезват, но идеите остават. Ние се раждаме в тази форма, но Духът и душата ни са неръкотворни
 • Тъй като от хиляди години човечеството добронамерено е съветвано тнака не бива да я кара, сега те са оплескали тази идея, космичната. Всичко това ще изчезне яко дим и ще дойде следващата по-висока цивилизационна идея на следващата човешка раса.
 • Аз се уповавам на този космичен разум и той няма да ни остави да правим каквото си искаме.
 • Апелирам хората да бъдат със себе си, винаги със себе си, с творческите си сили заложени във всеки един от нас. Нека да гледаме в другия доброто и ние да му помагаме да го подкрепяме. 
 • Нека бъдем спокойни и да не роптаем защо ни е дошло това нещо до главата, а да бъдем благодарни, че сме участници в един процес, в който може да отидем оттатък с едно променено съзнание.
 • Ако от днес започнем да трупаме в духовната банка, ако човек е готов да жертва старите навици ще бъде подкрепен.
 • От невидимия свят отчитат най-малките неща. Едно малко желание да се промени човек към добро бива подкрепен. Но ние трябва да извървим този път, ние самите. В момента имаме прекрасни условия за живот, прекрасни условия за развитие. Ако си променим съзнанието и разумно използваме всичко - няма лъжи, измами, кражби и да ги приложим реално, нещата ще бъдат съвсем различни. Този преход е с невероятни възможности за Духа и душата. 

Препоръчани книги:

Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 

Свързани публикации

Веселин Орешков: 12 са критериите за физическо и духовно здраве
25.09.2018 г.
10822

Веселин Орешков: 12 са критериите за физическо и духовно здраве

12 са основните критерии за физическо и духовно здраве, посочени от Веселин Орешков. Но преди да ги изброим...какво казва Чичо Веско?
Виж повече
Веселин Орешков
24.06.2020 г.
11488

Веселин Орешков: Животът се състои в даването, не във вземането (ИНТЕРВЮ)

Научим ли се да живеем в съзвучие с духовните закони, ние вибрираме с Творението и със самия живот. Тогава се научаваме да четем в книгата на Творението и различаваме все по-ясно действителността зад привидността. 
Виж повече
Веселин Орешков
10.12.2020 г.
3073

Веселин Орешков: Промяната е вътрешен процес, който се проявява външно

Всяка конфронтация води до провал и е огромна енергийна загуба. Не авфиширай промяната си, не говори за нея! Просто я живей, прилагай я без да налагаш!
Виж повече
26.03.2018 г.
7194

Веселин Орешков: Редукцията не може да бъде избегната, нужна е промяна в начина на мислене и живот (ВИДЕО)

От края на миналия век аз очаквам да дойде един кризисен момент, защото са се насъбрали всички предпоставки. Скрито в себе си вярвах, или се надявах повече да надделее разумът, иначе няма да е леко.
Виж повече
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12