Веселин Орешков: Никога не е късно за Промяна! Да се подготвим за Новото Небе и Новата Земя (ВИДЕО)

23.03.2020 г.
25746
Добавена от: Таня Борисова
Представяме ви интервю с Веселин Орешков по темата за извънредната ситуация с коронавируса в България и по света. Ето и някои акценти:
 
  • Никога човечеството не е живяло при такива благоприятни условия, каквито имаме сега. 
  • Това е увертюрата, която тече в момента. Следва - Оперетата, учдесна Оперета ще бъде, в човешката история такова чудо не се е случвало!
  • Това, което днес се случва не е изненада. Добре, че почнаха плавно - много плавничко. Вместо да ни залеят с вряла вода, както 29-а година, сега ни слагат в студена вода на огъня и ни подгряват бавно...бавно...Така е по-добре, иначе щеше да е ужасяващ хаос.
  • От добронамерените съвети, които изпращат от невидимия свят, огромна част от хората - не си взимат акъл! Изобщо се надяват това да отмине и да си живеят както по-рано! Няма да стане!
  • Най-голямата битка, която ни предстои като човеци на тази планета, е борбата за Истината!
  • Нека да докажем, че ние като творение на Тази Сила, която ни е създала, да покажем, да я зарадваме, че нейните чеда се променят. Да направим това усилие!
Таня Борисова Таня Борисова
Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през след...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12