Търси

Веселин Орешков: Никога не е късно за Промяна! Да се подготвим за Новото Небе и Новата Земя (ВИДЕО)

Още по темата ...

Веселин Орешков: Забранените истини, казани директно (ИНТЕРВЮ 20.08.2021)

Виж повече

Веселин Орешков: Тайните на водата и храната, частиците, адронния колайдер и нужната Промяна (ЛЕКЦИЯ)

Виж повече

Веселин Орешков: Трябва да се съберем по Дух! (ЛЕКЦИЯ в еко-селище Азарея)

Виж повече
Веселин Орешков

Веселин Орешков: Преходът днес дава невероятни възможности за Духа и душата (ВИДЕО)

Виж повече
23.03.2020 г.
12452
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Представяме ви интервю с Веселин Орешков по темата за извънредната ситуация с коронавируса в България и по света. Ето и някои акценти:
 
  • Никога човечеството не е живяло при такива благоприятни условия, каквито имаме сега. 
  • Това е увертюрата, която тече в момента. Следва - Оперетата, учдесна Оперета ще бъде, в човешката история такова чудо не се е случвало!
  • Това, което днес се случва не е изненада. Добре, че почнаха плавно - много плавничко. Вместо да ни залеят с вряла вода, както 29-а година, сега ни слагат в студена вода на огъня и ни подгряват бавно...бавно...Така е по-добре, иначе щеше да е ужасяващ хаос.
  • От добронамерените съвети, които изпращат от невидимия свят, огромна част от хората - не си взимат акъл! Изобщо се надяват това да отмине и да си живеят както по-рано! Няма да стане!
  • Най-голямата битка, която ни предстои като човеци на тази планета, е борбата за Истината!
  • Нека да докажем, че ние като творение на Тази Сила, която ни е създала, да покажем, да я зарадваме, че нейните чеда се променят. Да направим това усилие!

Препоръчани книги:

Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Веселин Орешков
Веселин Орешков
Веселин Орешков или още наричан Чичо Веско е човек с невероятно търпение, непоколебима вяра и силна интуиция.
Той е обичан народен лечител, автор и будител на българския дух. Чичо Веско впечатлява с ясният си взор и силен дух, с който отдадено и вдъхновено споделя в кръгове, лекции и беседи своят многогодишен опит по темите за важните неща в живота.

Роден в Троян, агроном по образование той посвещава времето си и описва в книгите си ценните качества на растенията, както и дава насоки за здравословен начин на живот. Автор е и на много статии и научни публикации. Редовно приема групи млади хора, които обучава и на които предава своите умения за живот в синхрон с ритъма на природа.
 

„Мъдрият забогатява, а не обеднява, като дава на другите – всички сме едно.” – казва Веселин Орешков.”Целият му съзнателен живот е минал като интродуктор и една от големите му мечти е да въведе във флората на България растения от други флористични райони на Земята, за да се увеличи благоденствието на всички ни, в райското кътче – България.

В голяма степен това вече е факт, защото растения като планински лимон /Chaenomeles mauley/, арония, актинидия, шизандра, левзея, персимон вече присъстват в не една българска градина и със своите уникални цветове, плодове и лечебни свойства. Именно той преди около половин век въвежда вече всеизвестната с лечебните си и хранителни качества (присъства в менюто на космонавтите в космоса) – арония.
 

Условието за пълноценно съществуване на Човека е постоянният духовен ръст, в основата на който трябва да бъде любовта към Вселената, към Цялото и преходът към частите: любовта към родителите, децата и към себе си. Това трябва да бъде непрекъснат процес както дишането - пулсиращ от Цялото към частите и обратно. Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12