Важно съобщение за всички читатели и зрители на Портал12

15.01.2018 г.
5727
Добавена от: Борислав Борисов
Уважаеми читатели и зрители на Портал12, мили приятели,
Пишем тази статия с апел към всички вас за особено внимание във връзка със зачестилите злоупотреби с името на "Портал12", от страна на организатори на събития, семинари, лекции, екскурзии, продажба на стоки и услуги и т.н. Различни лица използват неправомерно името на Портал12 с цел да приканват за участие и продават билети за семинари, курсове, екскурзии и др., като в тази връзка ви акцентираме на следното:

- Портал12 НЕ организира платени събития и в концепцията ни е заложено занапред да НЕ организираме платени събития  (в тази връзка вижте: Хлябът на познанието не трябва да се продава. По делата ще ги познаете)

- Всички събития, които Портал12 организира или е партньор в провеждането им се публикуват като новини в сайта и като събития в официалната Facebook страница на Портал12
- Събитията, на които партнираме задължително включват лого на Портал12 и телефонът на Портал12 - 0877 12 77 12

- Най-близкото (следващо) събитие, което Портал12 организира е през месец Февруари (допълнително информация за лекцията във В.Търново ще бъде публикувана в сайта)

- Във връзка с подвеждането и на лектори, акцентираме, че екипът на Портал12 отправя покани към лектори за събития само от служебните си мейли завършващи на *@portal12.bg . Всякакви други мейли, канещи лектори от името на Портал12 - са измама.
 
Призоваваме ви да бъдете бдителни и не се подвеждайте лесно на манипулациите на недостойните.
Използваме случая да предупредим, че всички злоупотреби от тук нататък с името "Портал12" (което е регистрирана марка+регистрирано име на дружество) ще бъдат наблюдавани, регистрирани и ще бъде търсена наказателна отговорност.
 
За сигнали със злоупотреби моля пишете ни на : info@portal12.bg ; 0877 12 77 12 ; 0877 07 00 07 ; 0877 88 00 88
 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12