Търси

Vangelis донесе на Земята частица от Божествената музика, която да ни вдъхновява по Пътя към Бога

Още по темата ...

Vangelis - Return to the Void | Вангелис - Завръщане в Бездната

Виж повече

Пинта, Нина, Санта Мария (Във Вечността) - Vangelis

Виж повече

Дао на Любовта - Vangelis

Виж повече

Музика за вдъхновение - Soil Festivities - Movement 1 | Vangelis

Виж повече
Vangelis с нов пиано албум за 2019 - Nocturne

Vangelis с нов пиано албум за 2019 - Nocturne

Виж повече
19.05.2022 г.
5005
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Vangelis донесе на Земята частица от Божествената музика, която да ни вдъхновява по Пътя към Бога. 

Vangelis е мое вдъхновение още от детството ми...Няма да забравя когато дадох касетка с албумът на Vangelis "Themes"  на моя учител по музика, който на следващия ден ми каза: "Боре, цял нощ не спах...слушах...и се потопих в друг свят...друга Вселена...". Наистина Vangelis бе от друга Вселена, и ни донесе частица от нея.

През последните години, докато работя по различни книги, особено късно нощем, музиката на Vangelis е тази звукова хармония и магия, която възражда най-скритите ми сили, за да ги преобразя в някаква форма на сътворчество, което след това да споделям...

И до днес всеки ден слушам прекрасните и неземни композиции от албумите "Voices", "Oceanic", "El Greco", "Rosetta", "Mythodea"...

В негова памет, споделям с вас списък с някои от най-любимите ми музикални композиции:

Смъртта не е раздяла с тези, които обичаме ♡


... и навярно не случайно последната музикална композиция в Roseta се казва "Завръщане в Празнотата ( Нищото ) " / Return to the Void :


 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 

Свързани публикации

Vangelis с нов пиано албум за 2019 - Nocturne
23.12.2018 г.
4206

Vangelis с нов пиано албум за 2019 - Nocturne

Премиерата на новия пиано албум на Vangelis - Nocturne ще бъде на 25-и Януари 2019 онлайн, а на 29-и Януари на CD.
Виж повече

Спонсори на Портал 12