Ванга за Рупите: Тази земя е попила човешката мъка и болка! Пари от този извор не търсете!

30.05.2018 г.
19248
Добавена от: Таня Борисова
Пророчицата Ванга открива Рупите в началото на 60-те, когато остава сама и сломена след смъртта на мъжа си. Гласът и нашепва: "Иди на Рупите, направи си една малка къщурка и си седни там - ще намериш спокойствие." На Рупите тя приема хиляди хора, видяла е много съдби. Какво казва обаче Ванга за самото място, споделяме с вас по повод разрастващото се обществено негодувание за строителството на къщи за гости и спа-център, на Рупите.

"Не можеш да забогатееш на Рупите - тази земя там е попила човешката мъка и болка. Аз затова с моите пари построих църква, дадох ги в божиите ръце, за да служат н ахората, когато си ида."
"Водата, която е на Рупите, е целебна. Вълшебна е тази вода. И за пиене става, и за бани. Всичко лекува. Тук трябва да се направи санаториум. Но пари от този извор не търсете! Дошли тука, ровят, копаят...Да знаете, че от тази вода бизнес не става. Почнете ли да я продавате, ще изчезне от тука и един Господ знае къде ще се появи."

Таня Борисова Таня Борисова
Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през след...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12