Търси

Ванга за Рупите: Тази земя е попила човешката мъка и болка! Пари от този извор не търсете!

30.05.2018 г.
9857
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Пророчицата Ванга открива Рупите в началото на 60-те, когато остава сама и сломена след смъртта на мъжа си. Гласът и нашепва: "Иди на Рупите, направи си една малка къщурка и си седни там - ще намериш спокойствие." На Рупите тя приема хиляди хора, видяла е много съдби. Какво казва обаче Ванга за самото място, споделяме с вас по повод разрастващото се обществено негодувание за строителството на къщи за гости и спа-център, на Рупите.

"Не можеш да забогатееш на Рупите - тази земя там е попила човешката мъка и болка. Аз затова с моите пари построих църква, дадох ги в божиите ръце, за да служат н ахората, когато си ида."
"Водата, която е на Рупите, е целебна. Вълшебна е тази вода. И за пиене става, и за бани. Всичко лекува. Тук трябва да се направи санаториум. Но пари от този извор не търсете! Дошли тука, ровят, копаят...Да знаете, че от тази вода бизнес не става. Почнете ли да я продавате, ще изчезне от тука и един Господ знае къде ще се появи."

Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12