Търси

Валентин Грандев: Матрицата насажда страх, а чудесата са онова, което не познаваме от законите на Божия свят (ВИДЕО)

26.06.2017 г.
2815
1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Представяме ви пълна видео лекция на организатора на Летен Веге Фестивал 2017 - Варна - Валентин Грандев, който говори за начините за излизане от матрицата, методите за личностно и духовно развитие и усилията, които човек трябва да полага по пътя на израстването.

"Матриците всъщност са две - голяма и малка. Голямата матрица е онази, която ни заобикаля. Ние живеем на тази планета, която е частица от големия Космос, това е матрицата, която е създал Създателя, ние сме я населили, а начинът да я напуснем се нарича "смърт"....има и други нива...Голямата матрица е онова място, където трябва да се научим да живеем.  Малката матрица е създадена от нас хората.

"Преди няколко години се появи един термин в астрологията, той беше непознат допреди 15 години, дори до преди 10 - ретроградността я нямаше. Сега се появи ретроградността.  Ставате сутрин, наспали сте се добре, всичко е ОК, обаче прочитате, че има ретрограден Меркурии и си стоите цял ден в къщи. 

В началото беше Меркурий ретрограден, после се появиха коктейл от планети, които са ретроградни, и в момента има дълги периоди в годината, когато "нещо" ни пречи да се захванем с работа и ни кара кротко да си стоим у дома, или където и да сме, и да чакаме "благоприятни условия", които не знам кога ще се появят...

По този начин астрологията ни дава оправдания. Не обръщайте внимание на оправданията. Вършете си вашата работа, защото това е много важно за излизане от матрицата - трудът!

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО ПО ТЕМАТА:


 
1
Коментари 1
  • Д.П.
    26.06.2017 г. 15:52
    Никак не ми се спори с г-н Градев, а и е прав за паразити и бактерии. Но: явно не е живял в страна, в която храната е отглеждана и произведена по начин, който не поддържа здравословен баланс между добри и лоши бактерии, планирано натоварва имунната система с тежки метали и други токсини и така осигурява свръх разтеж на гъбички и паразити. За справка - вижте положението на хората в САЩ и Канада. Болезнено е да го виждаш всеки ден и да си сред тези хора. Най-успешната терапия на мега епидемията в Северна Америка наречена Аутизъм се дължи именно на тоталното, постъпателно, бавно внимателно ОБЕЗПАРАЗИТЯВАНЕ на вътрешната среда. Това върви с НЕХРАНЕНЕ на бактериите и паразитите. Знам, че нещата изглеждат различно от различни места във времето и пространството, но понякога трябва да се пита и патило, а не старило. Има какво да се научи, когато си там в проблема и в последствията му! И не просто чудовищното свръхтегло , а ПОДПУХНАЛО свръхтегло на хората в България в последните години е сериозен знак за това, как бавно ни сваряват в собственото ни невежество. Така че, поздравления към г-н Грандев, но ..... има и друга реалност, която вече ни залива, а ние сме неподготвени. И Д-р. Мария Папазова се опитва до колкото може, въпреки че и при нея има много липсващи парчета от пъзела, тъй като тя се позовава на метода на Хулга Кларк. Здраве за всички.

Коментари:

Спонсори на Портал 12