Търси

Ваксината на Любовта се слага в Сърцето и убива най-опасният вирус - егото!

06.12.2020 г.
22811
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Имаме ли нужда от ваксина?
Съвременният човек вече е позволил да му поставят толкова много ваксини и чипове, т.е. модели на влияние и поведение, че става трудно да се изброи предългият списък, който съвсем не се изчерпва с ежедневните дози - инжектирани от телевизиите, социалните медии, популярните обществени личности, филми, музика и т.н.

Един вирус се появи и обърка плановете на човечеството. Обърка желанията, амбициите и мечтите на милиарди. Съсипа очакванията за постоянно развитие на икономика, производства и все по-растяща консумация...Един вирус - малък и невидим, показа пясъчните основи на така наречената модерна цивилизация с целия и научен прогрес.

Вирусът атакува белите дробове и кръвта, което е ясен знак за толкова наложащи промени в начина на живот, защото съвременния човек натравя преди всичко кръвта си (чрез лоши мисли и постъпки, месоядство, алкохол, пушене и т.н.), а оттам губи и способността си за финните елементи нужни за развитието. Медиците казват - едно от нещата, които благоприятстват да няма усложнения с коронавируса е наличието на витамин D. Поредно доказателство, за опитите на вируса да вразуми хората и да им покаже, че им липсва Светлина и връзка със Слънчевите вибрации.

Физическото тяло на човек е израз и пълно съответствие с редица енергии, сили и движения в невидимия свят. Изборът на вируса, зад който е скрит Божият замисъл и Божията милост, да удари белите дробове и кръвта има строга определеност. Както и не случайните симптоми за загуба на вкус и обоняние при повечето приемници, идващи да покажат наложителните промени във възприятията.

Най-същественото, което трябва да разберем е, че Бог изпрати вируса с призив за Промяна и с цел - съхранение на човешката душа. В други векове и епохи, Бог си е служил с различни методи за да накара хората да мислят, да се освободят от егото и страстите, да се вразумят и да погледнат към същественото - чрез природни бедствия, земетресения, наводнения, както и с редица войни. В този смисъл - вирусът днес е една Божия милост, която спестява много по-големи страдания и широкомащабни бедствия или военни действия. Защото Бог е Любов при всички условия и го прави в името на Промяната и възвръщането към Единството. За да съхрани душата и да предпази човечеството от свръх-егоизма и свръх-материализма, Бог праща изпитанията и страданията. В този ред на мисли щастието е безсилно, там човек заспива за развитието си.

Защо обаче вирусът е свързан точно с душата чрез белите дробове и кръвта? 
Венозният и артериалният поток на кръвообращението са свързани с астралния и менталния план, както и с ангелските йерархии. Не случайно сърцето и белите дробове се намират в средата между главата (духа) и корема (материята) - в тази междинна сфера, която съответства на душата. А ръцете от своя страна са проявата на душата в едната или в другата посока. (разум/чувства). Това показва, че вируса алармира за опасен риск, който е надвиснал над човешката душа - създаването на такива бариери, които да не позволяват на душата да влиза и да се задържа в тялото. При все, че говорим за нисшата душа, а не за Висшата душа. Това е риск, който показва, че човек е на крачка от превръщането си в дявол и демон, поради свърх-отклонения в Пътя, чрез преизобилни грехове, желания, емоции и страсти.

Някои хора казват: "Няма Бог" или "Няма душа." Това е точно така. Щом отричат душата и Бог, значи нямат душа в себе си, нито пък Бог. Душата и божественото са се оттеглили (поради липса на условия за проявление) и това е съвсем в порядъка на нещата, защото така се спазва Принцип на Твореца за свободния избор. Тези, които имат душа - те я усещат. Тя вибрира в тях. Те усещат нейните лъчи... Затова Христос казва: "Да бъде според вярата ти!"

Да се върнем на въпроса за ваксината. И вирусът и ваксината остават неразбрани като идеи на случващото се. Много хора се сливат в отрицанието и омразата си към ваксините, което се явява удобна и поредна външна причина за несгодите в техния живот. Удобен "проблем", с който да се занимават и да запълват изпразненото от съдържание свое ежедневие. Да изгубиш вътрешната си енергия за да отричаш и да изваяш един силен външен враг - като истински, е по-вредно и от най-вредната ваксина. Освен това - твърденията, че ваксината срещу коронавируса щяла да има нано-частици, които да блокират - забележете! - Вярата на човека - са силно укрепване и израз на преголямо доверие към способностите на този някакъв Външен враг, който си сътворяват масите. Всъщност този враг ще става все по-силен, реципрочно на подкрепата към него чрез отричане и омраза. Така се храни злото, така е било, така и ще бъде (за да може след време хората да стигнат до дъното и да се вразумят). В същото време - този Враг и злото не съществуват реално. Съществуват единствено в игрите и илюзиите на ума. 

Ваксината срещу коронавируса може да навреди много опасно:
Дискусиите около ваксината са израз на многобройните мрежи на ума, които той плете за своите жертви. Има една опасност, която ваксината срещу коронавируса - Covid19, реално крие. И това е хората да се "излекуват" (временно разбира се) от настоящата болест - външно, без вътрешно да са успели да реализират Промяна и нов Поток на енергиите на финните си тела, което да елеминира фундаменталната причина за болестта. Така "излекувано" телесно, човечеството може да се върне към старият си стил на живот, дори към по-ожесточен, по-реваншиски настроен - за компенсация на месеците на изолация, месеците на маски и невъзможност за вършене на своеволието. Ако това се случи - по-добре да няма ваксиниране! По-добре вируса да продължи, докато има Реална промяна - но Осъзната, на колкото се може повече души - за тяхното съхранение. Ако ли не - вируса е по-добре дори да мутира - за да се чуе Строгия глас на Бога, който предълго търпи човешките безобразия и тяхното умножение.

Иначе - има само една Истинска Ваксина:
Ваксината на Любовта се слага в Сърцето и убива най-опасния вирус - егото!


Борислав Борисов / Портал12

* материалът е написан като изключение, заради множество молби на читатели на Портал12, да публикуваме позиция по темата за ваксината срещу коронавируса - Covid19


Съсредоточаване в Бога, не във вируса. Нито пък във ваксините, защото всичко извън Бога е второстепенно, а щом е второстепенно, то е покорно на Първостепенното, на Първоизточника.

************ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 

Спонсори на Портал 12