В духовния свят е чест и голяма подготовка да се родиш именно в България (ВИДЕО ЛЕКЦИЯ)

26.04.2017 г.
20341
Добавена от: Таня Борисова
Астросоциологията е хилядолетна наука. От както съществува астрологията, съществува и астросоциологията. В България тя е малко позната, а Методи Константинов е първият българин, който посяга към тази тема. 

Датата 24-и Април, Михаил Борисович Левин я дава за рожденна дата на българския етнос. Това е една много особенна гледна точка, която е свързана с картата на България, със съдбините на България....Това е астролог, който много е обичал България, но той не е направил хороскоп на държавата, а на нещо много по-трайно, много по-древно, това е хороскоп на етноса на България. Това всъщност са два народа, които са решили да се обединят и слеят и според Михаил Левин ние трябва да говорим не за държави, а за начална изходна точка, в която Хан Аспарух и т.нар. представители на 7-те славянски племена и 2-ма жреци в една интересна нощ - 24-и Април, те са решили да се обединят в името на едно бъдеще.

Но преди да настъпи тази среща и двата народа да се срещнат, в духовния свят много дълго време тази среща се е подготвяла. Един етнос, един народ - не случайно се появява на историческата сцена. Всеки си има своята мисия и тази мисия се ръководи винаги от едно висше духовно същество, което в нашата християнска езотерика наричаме Архангел. Всички знаем, че всеки човек си имал ангел, някои даже повече...а всеки народ си има по-висшето духовно същество - архангел. 

Какво е влиянието на планетите от Слънчевата система спрямо българския етнос, защо Сатурн е кармата на България, защо има много планети в "Близнаци", какво е "Via Bulgaria", каква е ролята и тълкуванието на Луната, вижте в цялото ВИДЕО по темата:

 
Таня Борисова Таня Борисова
Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през след...

Свързани публикации

19.08.2016 г.
5503

Любомир Червенков: Нужно е осъзнаване и активни действия на българите! (ВИДЕО)

В момента сме свидетели, че се подкопават основите на държавите, подкопават се основите на образованието и на знанията, и това, в което сега навлизаме можем да наречем условно "Свят на корпорациите", а какво следва след това е страшно да си го представим
04.11.2016 г.
4876

Астрологът Михаил Левин: Вегетарианството запазва психическата младост

С практикуване на вегетарианството умът става по-възприемчив, открит и подвижен. Това има голямо значение за висшето знание. Здравето, разбира се, също се подобрява. Издръжливостта на човек нараства.

Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай