Търси

В деня на космонавтиката да помислим какво бе скрито и защо спряха мисиите до Луната..?

12.04.2017 г.
5353
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
12-и Април е Международен ден на авиацията и космонавтиката. В този ден е добре да си спомним за личностите, които са отдали живота си за развитието на познанието и технологиите в тази област. Добре е да си спомним и за думите на пророчицата Ванга: "...Те не ви казаха и колкото синапено зърно, от това, което видяха там...", по повод мисиите до Луната.

Днес космонавтиката е развита достатъчно добре, за да имаме космически апарати на Марс, около Сатурн, Нептун, Плутон, както и далеч извън Слънчевата система - космическият апарат Вояджър 1. Той е най-отдалеченият обект с човешки произход, който се намира на разстояние от 18,178 млрд. км (120 АЕ, август 2012 г.) от Слънцето и се счита, че е навлязъл в хелиопаузата.

Въпреки изключително напредналите технологии в космонавтиката, изследователски мисии до най-близкото космично тяло - нашият спътник - Луната, през последните години - няма! Това създава различни теории за причините, учените и правителствата да не реализират космически мисии до Луната.

луна

Засилват се теориите, че всъщност Луната е привнесен обект, който се използва за определени цели от други цивилизации, главно за защита, мониторинг и контрол на определени процеси и енергии на Земята. По-авангардни учени допускат също така теорията, че Луната може всъщност да е холограма или обект, който мени своята материално-енергетична субстанция по логиката на квантовата механика.

Астрономи и учени в областта на физиката, очакват в периода 2020-2028 в Слънчевата система да навлезе теоритичната към днешна дата планета 9, която да окаже гравитационно въздействие и на Земята. Космическият апарат Касини, вече получи сериозни доказателства за гравитационни аномалии около Сатурн, което подсказва за приближаването на планетата до траекторията на планетите от Слънчевата система. Този времеви период съвпада и с времената посочени в редица древни пророчества за настъпването на сериозни природни катаклизми на нашата планета. 

Може би неслучайно Русия обяви наскоро, че планира изстрелване на ултра модерна космическа мисия до Луната през 2029-а година. Това е точно година след края на големите наводнения и катаклизми, които се очаква да променят не само географията на Европа и други части на Света, но най-вече и мисленето на хората. Тогава може би човечеството ще бъде готово да приеме и промяна в стереотипите на мисленето и да подходи разумно към осъзнаването на ролята на Луната в нашия живот, както и ролята на нашия живот в логиката на Всемира. 

Ето какво казва за Луната Учителя Беинса Дуно: "Хората са слезли от Луната. Земята е най-ниската точка. От Земята ще отидат в други небесни тела. В далечното бъдеще, като напуснете Слънчевата система, ще отидете в Сириус. В Сириус има по-усилен живот, отколкото в Слънчевата система, защото е по-напреднала като система. Ние не сме баш на кувертата на Земята-параход, понеже над нас има още други същества.

"Нагоре, на 12 000 км от нашата планета, се намира една прозрачна Земя. За да се отиде до нея и за да се влезе в нея, се минава през 12 врати. Там живеят Напреднали същества. Този свят е Раят – Горната Земя. При грехопадението са слезли първите хора долу, на сегашната Земя."

Според изследванията на немсият учен, философ и създател на антропософията - Рудолф Щайнер, Луната се е отделила от планетата Земя по време на Лемурийския период (за което учени представиха неоспорими доказателства през 2015 - те доказаха сходството на химични елементи на Луната и Земята, които може да са от сблъсък или от отделяне) .

Преди месеци на Луната бе изпратена японска сонда, която засне огромна дупка на обратната страна на небесното тяло. Целта на тези снимки бе учените да разгадаят каква тайна се пази горе на Луната, но вместо да разкрият тайната, те засекретиха данните. Има предположения, че във вътрешността на Луната кипи разумен живот. Входът към въпросната дупка се намирал на върха на един хълм, разположен върху Южното полукълбо, където се намира т.нар. Море на мечтите....

Едгар Мичъл, който почина миналата година, ден преди юбилейните 45 години от кацането му на Луната, многократно е заявявал, че извънземни са посещавали Земята. Според него извънземните интензивно посещават Земята през последните 60 години, но това усилено се прикрива от водещите световни правителства.Звездата на световната космонавтика Едгар Мичъл заявяваше многократно, че има основание да предполага, че освен американското, и руското правителство крие данните за посещенията на извънземни на руска територия.

"Освен САЩ, много други страни, включително и Русия, имат информация за извънземните същества, - казва Мичъл. – Правителствата са длъжни да разкрият тази информация! Досега на това се решиха само Франция и отчасти Великобритания.", категорично отстояваше позицията си Мичъл.

Американският космонавт е изключителен авторитет в световната космонавтика и е единственият, който се осмели многократно да заяви, че извънземните съществуват и че не са един вид, а различни видове и раси. Особено в последните няколко години от живота си той твърдеше, че спецслужбите на всички водещи държави имат шокиращи архиви за контактите на земляни с НЛО, а множеството филми по темата имат за цел да дезинформират и изместят фокуса от истината....

Нека в днешния 12-и Април, да си спомним и за кучето...Лайка....което остана в Космоса завинаги!...

кучето Лайка

Гагарин
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12