Търси

В Япония отвориха хотел за починали, чакащи кремация, тъй като оценяват, че Огъня чисти (ВИДЕО)

30.08.2017 г.
1319
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
В Йокохама, Япония, бе отворен първия хотел в света за починали, които чакат кремация. Тъй като кремирането не е възможно да се случи веднага, решението за такъв тип услуга е повече от оправдано. 

В България, заради недостатъчният капацитет и организация за кремиране, услугата се реализира често до 20-40 дни след смъртта на покойника. През това време се използват хладилни камери, които не са най-удачния вариант. 

Във връзка с тази новина, припомняме някои важни акценти от Тайната на смъртта и в кой ден е най-добре да се извърши кремация:

" Четвъртият ден е, ще говорим след време за тайната на числата, защото това са трепети на Древния, те са преди буквите, по-дълбоки са от буквите и след време, когато говорим за гносиса – тайното Християнство – там ще стане ясно. Четири е свързано с тайното име на Бога, то е от 4 букви и точно четвъртия ден е свързан с вечността и мистерията, на четвъртия ден трябва да бъдат изгорени. Тогава има тайно увеличено благословение, иначе пак има заради огъня, но то вече не е толкова силно.

Ако бъде оставено тялото на починалия в хладилна камера прекалено дълго време, това тормози ли по някакъв начин душата му?
Зависи от съзнанието и осъзнаването му, той земният човек все едно къде е сложен, той все ще се тревожи. Той ако си разреши въпроса, понеже ума е в него, а умът е нещо като вечна тревога. Така, че тревоженето – това е почти непрестанен процес при земните хора и няма значение дали е в гроба или не, дали е в камера… Той в другия свят пак се тревожи горе, само че там го нападат кошмари, но те също го тревожат.

 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12