Утре в Пловдивския панаир започва Първи ангелски фестивал

18.12.2015 г.
3059
Добавена от: Портал12
Утре 19-и Декември, в голямата конферентна зала на Пловдивския панаир започва Първи ангелски фестивал с мотото "Заедно на крилете на радостта". Събитието е със свободен вход и ще бъде с доста богата програма, съобщава репортер на Портал 12 от Пловдив. Организатор на мероприятието е СНЦ Клуб рейки в Пловдив.

Времето за провеждането на фестивала не е избрано случайно - точно преди Игнажден, преди Зимното слънцестоене, преди Бъдни вечер и Коледа, за една отлична възможност за зареждане с позитивна и творческа енергия.

Сред лекторите на фестивала ще бъдат: Атина Санториниу, която ще говори за Акашовите записи; Стефи Недевска - с тема за Ангелските карти и тяхното използване в телекомуникационната ера; д-р Румен Стоилов - пловдивски изследовател на тънките светове, който пребивава тук и оттатък едновременно, докоснат от силата на Древните; Мая Райкова - която ще проведе среща с Арх. Гавраил; Виктория Леви-Реувен - жената, която прие за своя мисия да изчисти своето съзнание, за да стане Учител по щастие, която приема всеки ден посланията на Ангелите и Вселенските сили и щедро ги споделя; Ваня Стойчева - която владее магията на танца и въвежда своите ученици в света на архангелите леко, нежно и с необикновен финес.

По време на фестивала ще се състои и Голям лечебен ангелски ритуал, под егидата на Мастер Сергей Кузнецов и негови ученици. 

 
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай