Търси

Учителя Беинса Дуно: Планините са запас от електромагнитни енергии

05.08.2019 г.
1916
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Всички условия в Природата са благоприятни, това е закон, а неблагоприятните неща са от нашето неразбиране. ЗАвиси от степента на разбирането. 

Природата е тяло на Бога, Проявление на Бога. Когато нашата мисъл не е правилна и е вредна за самите нас, тогава Природата ни въздейства. Но законите на Природата винаги ни съдействат да се прояви мисълта ни, т.е. те ни заставят да мислим. И в това отношение тези закони изискват от всички нас да бъдем смели и решителни.

Планините представляват акумулатори, а човекът трансформатор. Не се ли трансформира енергията, то тя остава в латентно състояние и човек нищо не печели. Щом трансформира енергията, тогава получава живот.

В България има удобства с тея места, с тея планини. Е Вгипет и другаде изкуствено са създавани тези неща. А тук Природата наготово ги е дала. За мисълта са нужни планински места.
  • Витоша е акумулатор на електромагнитни сили и е много динамична. 
  • Мусала е голяма електрическа батерия
  • Сините камъни в Сливенския Балкан са магнетични и чисти
  • Местата на Рилските езера са магнитични и чисти, цялата местност е магнетична, особена при чешмата, където има изобилно ултравиолетови лъчи

На Земята има Центрове, които са врата на Живота, и водата, която минава през тях е вече свещенна и има голямо въздействие. Тези Врати се пазят.
 
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12