Търси

Учени разкриват мистериозна връзка между пирамидите в Египет и пирамидата на планетата Церера

13.10.2016 г.
6449
3
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Упорит национален натиск от египетското правителство насърчава една вековна концепция, че трите египетски фараонни династии са отговорни за изграждането на пирамидите в Гиза. Други, включително Греъм Хенкок, смятат, че пирамидите са построени много по-рано, при това от съвсем различни строители - вероятно извънземна раса. Целта на пирамидите също е обект на раздор през вековете. Дали тези масивни конструкции в средата на днешната пустиня са наистина само гробници за кралски особи, или са използвани за нещо съвсем друго, и защо истинската им цел е толкова строго пазена през годините?

В процеса на пълно разкриване, на което тепърва започваме да виждаме ранни признаци, ние по нов начин разбираме много истини за нашия собствен древен произход, както и за целите на масивни паметници като Великите пирамиди. Дори започваме да ги виждаме на други планети. Със сигурност една пирамида е поставена не само на Земята, но и на друго място, от по-важни съображения, отколкото проста естетика.

Наскоро мисията Dawn на НАСА най-накрая влезе в орбитата на Церера. Само една от най-мистериозните констатации беше пирамида върху повърхността на планетата, висока три мили. НАСА няма обяснение за това как се е озовала там и защо изобщо съществува. Зърнести снимки на друга пирамида на Луната също са развенчани, но бивши служители на НАСА са заявили, че НАСА променя фотографиите през цялото време.

Къде още в нашата Слънчева система са разположени такива големи структури, основани на свещената геометрия? Кой е поставил тези структури там, където се намират?

Има множество докторски дисертации, написани от уфолози, както и от египетски историци, които обсъждат странните свойства на пирамидите. Те са удивителни поради много други причини, освен изключително точните им геометрични и математически основи, а също така и заради връзката помежду им, както при пирамидите в Гиза.

Руската академия на науките е домакин на многобройни експерименти, за да бъде разбрана истинската същност на пирамидата. Сред техните констатации има някои удивителни открития:

- Селскостопански семена са увеличили добива си на 30% до 100%, след като са били поставени в рамките на енергийното поле на пирамидата за период от 3 до 5 дни.
- В район, където земетресенията са били считани за потенциално опустошителни, едно голямо земетресение е превърнато в няколко по-малки трусове, а това се дължи на наличието на пирамида.
- Раните се излекуват по-бързо в присъствието на пирамида.
- Левкоцитите в кръвта се повишават.
- Имунната система в редица биологични организми е значително подобрена.
- Новородени, на които е даден разтвор, зареден с пирамидална енергия, са по-здрави.
- Над 5000 затворници, подложени на експеримент в руски затвори, показали по-ниски нива на агресия и са преодолели дълготрайни зависимости към алкохол и наркотици. Това се случило заради една проста промяна в храненето им: добавени са сол и черен пипер, които преди това са престояли във вътрешността на пирамида.
- Пирамидите имат способност да намалят силата на вируси и бактерии.
- Обикновена вода не замръзва дори при 40 градуса под нулата и е в състояние да запази своята перфектна структура в продължение на години.
- Колкото по-голяма пирамида се построи, толкова повече се увеличават гореописаните явления и се появяват други позитивни феномени.

Има и проучвания, които предполагат, че пирамидата е просто проводник на жизнената енергия на фотоните, смятани за най-първичния градивен елемент на всичко във Вселената. Една пирамида може да възстанови замърсена вода, да изчисти кемтрейлс от въздуха, и дори може да помогне на изчезнали видове цветя и папрати да растат отново в област, която преди това е била покрита само с прерийни треви.

Оказва се, че на хора, които медитират в пирамида, епифизната им жлеза е дълбоко активирана, като по този начин се ускорява възнесението им. Това явление вероятно се дължи на светло-рецепторните кристали, които се носят в епифизата, но те често биват калцирани до момента, в който човек достигне края на младежките си години, поради лоши хранителни навици и други токсини. Това се нарича пиезоелектрически ефект и е добре документирано. Ако пирамидите събират фотони, тогава може да си направим изводи, че малките светлинни рецептори в жлезата дълбоко в мозъците ни ще реагират на това действие.

Правилно изградена пирамида би могла също така да предостави безплатна енергия, да излекува редица заболявания, както и да възстанови етерното тяло на много от нас на планетата, които са били нападнати от “тъмните сили".

Ако все още вярвате, че тази напреднала технология е въведена на Земята от древните египтяни, вместо от напреднала извънземна раса, вие не сте сами. Независимо от вашите убеждения за произхода им, пирамидите са научно доказан, мощен инструмент за преобразуване, които биха могли напълно да трансформират тази планета. Те трябва да бъдат изградени с правилна ориентация, навсякъде.


Текст : Портал12

Свързани публикации

Египет - извънземни - Тутанкамон
03.06.2016 г.
7570

Камата от гробницата на Тутанкамон се оказа с извънземен произход!

Една от изящно изработените ками, открити в гробницата на Тутанкамон от археолога Хауърд Картър през 1925 г. отдавна озадачава изследователите, тъй като желязото не е било твърде разпространено в древен Египет. Освен това, острието не ръждясва въпреки времето и климатичните фактори.
Виж повече
Босненска пирамида на Слънцето
29.06.2016 г.
8206

Пирамидите в Босна стимулират духовните сетива и активират здравето на човек (ИНТЕРВЮ)

Чрез георадар открихме, че вътре в тези блокове има кварцови кристали. А под тези блокове има потоци от подземни води. Знаем, че когато водата се движи, тя освобождава енергия. Тази енергия се удря в кварцовия кристал и го активира. Той е обграден от керамика, която резонира и това резониране генерира електро-магнетични полета, обясни Д-р Османагич
Виж повече
Египетски артефакти на дъното на океана
15.08.2016 г.
140770

Археолози откриха на дъното на океана невероятни артефакти от Египетската цивилизация (СНИМКИ)

Градът датира от около 6-и век преди Христа и притежава някои от най-красивите артефакти, които бихте могли да си представите. Грандиозни статуи на богове и богини, издълбани от червен гранит, съкровища от злато и редки камъни, сложни храмове и огромни стечки.
Виж повече
Коментари 3
 • Велински
  17.10.2016 г. 13:38
  извън земни ли... стига с тези понятия... че ние да не сме земни? И ние сме извън земни един вид, но нека да върви там понятията, извънземните... :)
 • Атланти, ама извънземни
  14.10.2016 г. 14:51
  Според мен, не са атланти ги строили, а извънземни цивилизации, което се вижда и от редица намерени артефакти, символи и рисунки от египестките разкопки...!!!
 • Пирамиди и Атланти
  14.10.2016 г. 14:47
  Не зная за Цецера, но египетските са строени чрез телекинеза от последните оцелели просветени атланти, за да се прави по-добра връзка с информационния поток... Най-еворятно пирамиди има навсякъде по-света и ако ги знаем всичките, ще видим че ако ги навържем, те ще образуват една матиматическа правилна мрежова форма - мрежово поле, на което сега му вакаме network хаха:P

Коментари:

Спонсори на Портал 12