Търси

Топ 12 мисли на Ани Аверуни за космическата Матрица на човека

23.08.2016 г.
5862
5
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Топ 12 мисли за космическата Матрица на човека и холограмната структура на Мирозданието.

Портал12 ви поднася виртуална разходка из книгата на Ани Аверуни "Космическата Матрица на човека". Книгата дава една изчистена от езотерична мистика, уникална перспектива за самите нас, планетата и Сътворението като цяло.

Ани Аверуни | Топ12:

Матрицата е космическа холограма на човека и Земята и представлява естествената им защита срещу всякакви вредни излъчвания и аномалии. Нейното разрушаване е довело до деформация на генетичния код на човечеството. Това е основната причина за задълбочилата се деградация на хората и обществото.

Хиляди години, пропилени във войни и насилие срещу природата са довели до катастрофални увреждания на Матрицата на човечеството и Земята. Днес Матрицата е дотолкова увредена, че човечеството е изправено пред гибел. Дори ако започнем да щадим природата, ако не възстановим Матрицата, човечеството ще загине в рамките на 30 до 50 години.

Живеем във времена, в които се осъществява естествено разслояване на хората според доминиращата у тях информация, формират се две основни групи - на положителната информация (позитивно мислене и всевъзможни методи за здравословен начин на живот) и на отрицателна информация (негативно мислене и всевъзможни отклонения от нормалното - болести, наркотични привързаности, психични отклонения, тероризъм, войни и т.н.)

Човек, имащ нормална, ненарушена Матрица, е естествен лечител. Всички, които общуват с него, влизат в резонанс с нормалната му Матрица и тяхната също започва да се възстановява. Както казахме, нормалната Матрица е гаранция за здраве във всяко отношение. Тоест, правилното лечение се състои във въвеждането на хората в резонанс с тяхната космическа Матрица. Тези, които знаят как да възстановяват своята Матрица и помагат на другите да правят същото, се наричат адаптатори-адепти.

В Египет и Вавилон, където започва историята на последната човешка цивилизация, в това знание са били посвещавани жриците, по-късно водачите на всички езически култове, след това всички основатели на основни религии и окултни ордени. Всички те са имали за задача да помагат на хората да възстановяват своята Матрица.

По цялата земя има построени религиозни храмове и сгради, принадлежащи към различни религии и култове. Но всички те съдържат едно и също нещо по същество - холограмата на Матрицата. Всички те заедно поддържат холограмата на Матрицата за цялото човечество и за цялата Земя. Когато разберем това, всички религиозни различия и противопоставяния ще отпаднат по естествен начин и ще се установи правилната единна "религия", даваща технологията за възстановяването на Матрицата.

Духовните и окултни школи са обучавали адаптатори във всички времена. На този факт човечеството дължи оцеляването си. Но поради невежеството точно тези хора са били яростно преследвани и унищожавани. Например, сред Богомилите в България е имало група на лечители с невероятни качества. Наричали ги съвършени. Те лекували и хора, и животни, и растения и били приети във всеки дом еднакво добре - от двореца до колибата на бедняка.

В лоното на Исляма съществува необезпокоявана и до днес традицията на суфиите. Най-висшата степен на суфия е лечител, очевидно адаптатор. Тази роля в Християнската традиция изпълня­ват светците. Понеже днес живи светци няма, адаптаторската функция се изпълнява от техните мощи, които създават около себе си холограма на Матрицата. Когато поклонниците посещават местата със светите мощи и изпадат в транс по време на свещенослуженията, тяхната Матрица влиза в резонанс с тази на Светеца или Светицата и се възстановява. На това се дължат така наречените чудотворни изцеления.

Ако се вгледате внимателно в чудотворната икона на Света Богородица от Бачковския манастир, ще откриете на едното й рамо осемлъчева звезда, която е символ на Матрицата на Шестата раса. Иконописецът е бил посветен в тайната на Матрицата, самият той е бил адаптатор. Чрез тази икона хиляди поклонници получават позитивен матричен резонанс.

Съзнанието на личността притежава свойството да формира виртуално-информационна матрица, която въвежда човешкия мозък в състояние да генерира образи-холограми. Холограмите са вълнови структури, които се намират едномоментно във всяка точка на пространството.

Ако всичко във Вселената се проявява във вид на вълни, а вълните взаимодействат по между си и се получава интерференция, едно съзнание, можещо да фокусира лазерен лъч, ще създава холограми. Очевидно това прави Свръхсъзнанието, създало Вселената. То създава холограми. Тези холограми наричаме Матрици.

Изхождайки от свойството на холограмите - всяка част от холограмата, независимо от размера си, съдържа информацията и образа на цялата холограма, разбираме, че човекът, независимо от "малките си земни размери", като част от вселенската холограма, носи цялата информация за нея в себе си. Вероятно сте чували израза, че "човекът е Вселена във Вселената".
 

Свързани публикации

РНК ваксини
01.05.2021 г.
47517
1

Намесата чрез РНК у хората е свързана с тъмната материя и блокаж за активиране на ДНК с 12 нишки

От 3 милиарда букви в човешкия геном, само два процента формират т.нар. протеиново кодиране. Според новите научни данни некодиращите РНК имат важна роля в генното регулиране.
Виж повече
Коментари 5
 • въпрос до Михаил Вохам
  07.10.2016 г. 09:34
  Здравейте, какво по-точно имате предвид под глупости? Има много хора в света, които говорят за едно и също нещо, но го описват по различен начин. Има и много хора по света, които на всичко викат глупости. :) Съжалявам, но според мен, няма нищо лошо човек да обработва различна информация, разширявайки въображението и кръгодора на нещата, достигагайки само до своята си истина. "...Истината винаги е истина независимо дали е отразена в таро, или в Библията. Откриването на истината може да бъде вдъхновено от Корана или разкрито в Упанишадите..." (вчера го четох от последния топ12 на някой си пак неизвестен автор). Важно е да отсяваш информацията, която ти влиза в употреба на теб за твоето разширяване на съзнанието... Поздрави! :N
 • Михаил Вохам
  15.09.2016 г. 21:33
  Глупости, ах какви глупости пише тази Ани Аверуни и как си наглася фактите да й паснат на теорията.
 • Bilko Begins
  01.09.2016 г. 15:48
  :O Холограмната и матрична теория ми направиха веднага асоциация с магнитната решетка на Земята. Дали има отношение? Това ще се чете определно... що ще чиниш ти зимъска :P;)
 • Краси Мирчев
  25.08.2016 г. 20:19
  Осемлъчевата звезда ме заинтригува. Отвори се пътуване май ;)
 • Валери
  25.08.2016 г. 10:55
  Машините не могат да заместят лечителите, защото машините не могат да бъдат проводници на такъв вид енергия. Ето защо дори и квантовата апаратура може в най-добрия случай да ви даде просто една много добра диагностика. Но и най-точната диагностика от машина, не може да посочи дълбоките духовни причини за болест, състояние, проблем...

Коментари:

Спонсори на Портал 12