Търси

Теун Марес: Никой не може да бъде уловен без съгласието му

11.12.2018 г.
1592
1
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Цялото човечество днес е поробено от злодействата на черната магия. Мъжете и жените държат себе си и другите в психическо робство, като преповтарят злините на социалната обослувеност - дресировка, направена да улавя и фиксира и мислите, и действията на хората по такъв начин, че за тях да е невъзможно да се отклонят от възприетата норма.

Ако помислиш за това, ще видиш, че ти не си спозобен да мислиш или действаш по друг начин, освен според което си научил от изтощаващата посредственост, породена от социалната ти обослувеност. Затова ти си роб. И понеже поддържаш практиките на твоята дресировка, ти също си черен магьосник.
Никой не може да бъде уловен без съгласието му.
Ако не искаш да си вечно уловен в изнемощяващите ограничения на твоята социална обусловеност и ако искаш да се освободиш от хватката на черните магьосници трябва да избереш дисциплинирания живот на война и трябва да се научиш да ловуваш сила. Не става дума да се научиш как да живееш сред обстоятелствата около теб, защото ти си причината за твоя живот. Ти не си жертва, принудена да търпи такъв живот: доборото, лошото и всичко по средата. Ти си мислиш, че оплаквайки се от живота си, ще намериш някакъв начин да го промениш, обаче грешиш. Докато продължаваш да се отдаваш на дребнавостта и объркаността си, нищо в живота ти няма да се промени към по-добро. 

Само решението да се присъедини към Пътя на Война, дава на човек кураж да заяви живота си такъв, какъвто той действиетелно е. 
 
Теун Марес, из Книга на Толтекските афоризми
 
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 1
  • Владимир Петков
    18.01.2020 г. 08:21
    Владимир Петков, целувам ви ръка за това което сте създали госпожо Борисова.

Коментари:

Спонсори на Портал 12