Тайната на Живота е скрита в 22 букви

25.05.2019 г.
16900
Добавена от: Борислав Борисов
Тайната на Живота е скрита в 22-те букви. Тези 22 светлинни букви са чисти космически вибрации...и те са съгласувани с вътрешното движение на Духа.

Тези букви рисуват светлината и тъмнината в живота на човека според начина, по който ги управялва.

Всички събития в живота на човека са произлезли от "словото". И така, когато един човек не мисли правилно, тогава той привлича един низш дух, който става част от неговия живот и от неговото мислене.

Сега човек трябва да възстанови будността в себе си и чрез нея постоянното в себе си, което е Божественото. Само постоянното осъществява постоянен съюз и само този постоянен съюз може да се нарече свещен.

Новото разбиране ще обхване една голяма част от Бялото братство, тук в България, но само една малка част ще може да го осъществи. В България вече се родиха нови, могъщи същества, но тях много рядко можете да ги видите на Рила. Те работят под абсолютното ръководство на Учителя - те работят строго секретно и незабележимо. Истината винаги е работила така.

Елеазар Хараш

*****
още по темата:
Христо Маджаров: Истината за произхода на българската азбука (ЛЕКЦИЯ- 24.05.2019, Мадара)
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...

Свързани публикации

24.10.2017 г.
47499

Българското Дърво на живота е посадено от Орфей, отгледано от богомилите и озарено от Учителя (ВИДЕО)

Учителят Петър Дънов е казал, че: “Българското дърво на живота е посадено от учението на Орфей”.  Стъблото на българското дърво на живота идва от богомилското учение, а плодовете и клоните на това българско дърво е Учението, което дава сега Всемировият Учител.
06.10.2018 г.
10421

Константин Златев: "Призвание към народа ми" на Учителя Беинса Дуно посочва мисията на българите и славяните (ВИДЕО)

Призив от света на Божественото. Място и време. Преди 120 години, на 8 октомври 1898 година, в салона на Читалище “Светлина”във Варна, един неизвестен на обществеността млад българин, изнася беседа пред Благотворителното дружество “Майка”, по-късно преименувано на “Милосърдие”.
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12