Търси

Светът очаква пресконференцията на НАСА. Доколко учените ще разкрият откритото копие на Земята, където има живот?

22.02.2017 г.
1867
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
В 20.ч. българско време в главния офис на NASA ще започне пресконференция, на която ще бъде обявено важно откритие, свързано с екзопланетите – планетите, които обикалят около звезди извън Слънчевата система. Възможно е да се разкрие информация за планетата Нибиру (планетата 9)

Извънредната конференция ще се излъчва директно на живо, директно от канала NASA TV (nasa.gov/multimedia/nasatv/#public) и всички желаещи ще могат да следят какво ще стане и първи да разберат каква е космическата новина.

Засега NASA не разкрива никакви подробности. Уеб-сайтът на Nature подготвя специална статия, която ще излезе едновременно със започването на пресконференцията, посветена на това откритие.

Една от последните подобни пресконференции бе посветена на откриването на екзопланетата Kepler 452b, която неофициално получи името „Нова Земя“. Напълно е възможно и този път да ни очаква ново точно копие на Земята, а възможно е и няколко копия. Това е много вероятно, понеже в в анонса на пресконференцията бе показано изображението на Kepler 452b.

Веднага след приключването на пресконференцията ще се състои Reddit AMA сесия, на която учените ще отговорят на всички въпроси относно далечния космос и екзопланетите.

 
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12