Търси

Светът очаква пресконференцията на НАСА. Доколко учените ще разкрият откритото копие на Земята, където има живот?

22.02.2017 г.
1264
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
В 20.ч. българско време в главния офис на NASA ще започне пресконференция, на която ще бъде обявено важно откритие, свързано с екзопланетите – планетите, които обикалят около звезди извън Слънчевата система. Възможно е да се разкрие информация за планетата Нибиру (планетата 9)

Извънредната конференция ще се излъчва директно на живо, директно от канала NASA TV (nasa.gov/multimedia/nasatv/#public) и всички желаещи ще могат да следят какво ще стане и първи да разберат каква е космическата новина.

Засега NASA не разкрива никакви подробности. Уеб-сайтът на Nature подготвя специална статия, която ще излезе едновременно със започването на пресконференцията, посветена на това откритие.

Една от последните подобни пресконференции бе посветена на откриването на екзопланетата Kepler 452b, която неофициално получи името „Нова Земя“. Напълно е възможно и този път да ни очаква ново точно копие на Земята, а възможно е и няколко копия. Това е много вероятно, понеже в в анонса на пресконференцията бе показано изображението на Kepler 452b.

Веднага след приключването на пресконференцията ще се състои Reddit AMA сесия, на която учените ще отговорят на всички въпроси относно далечния космос и екзопланетите.

 
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е дългогодишен аграрен журналист, създател на сайта Фермер.БГ  и Село.БГ, специализирана в създаването на качествено PR съдържание в сферата на агробизнеса. Като автор в АгроКлуб , работи главно по статии свързани с екологията и развитието на устойчиво земеделие, инвестиции във фермите, биоземеделие и търговия с храни, правилно хранене на животните и политики за развитие на селските региони.

От 2016-а година се занимава активно в БГ МЕДИЯ със създаване на статии, видео съдържание и управление на социални мрежи. Завършила поредица от курсове за професионално настройване, управление и излъчване на реклами във Facebook. 

 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12