Светла Балтова: Пълнолуние с пролетно равноденствие е изключително рядко и дава мощен прилив на енергия

19.03.2019 г.
58949
Добавена от: Портал12
Разпукват се пъпките на дърветата, пролетният прилив отваря сърцата ни за любовта и живата енергия, идваща от центъра на галактиката и минаваща през нашето Слънце.

Луната в последните денонощия се приближава към фаза пълнолуние.

Днес 19, тя преминава през Кралската звезда Регулус - сърцето на Лъва.Това е една от най-почитаните звезди от древността до днес.

Проектирайки се ( от наша земна гледна точка) върху Регулус, Луната събира енергията на Лъва и я препраща към Земята. Мощно е сърцето на Лъва и ако влее пулса си в живота ни, ще можем да направим чудеса.
Отворете сърцата си, бъдете смели, обичайте и творете!
Бъдете творци на собствената си съдба!
Това е повелята на тези дни.
Тази приливна вълна ще се влее към дните на пролетното равноденствие, което тази година съвпада с пълнолуние в първи грaдус на Везни. Равноденствието е моментът, в който Слънцето пресича небесния екватор и започва да огрява по-интензивно северната хемисфера. В този ден еклиптиката (видимият път на Слънцето) и небесният екватор ( който се получава когато мислено проектираме земния екватор към космоса) се пресичат. Само четири часа след това настъпва пълнолунието, като подчертава оста Овен - Везни.

Значението на тази ос е: аз и моята творческа изява и партньорите, истинските, с които мога да реализирам плановете си. Ще стане ясно - отсега и в следващите месеци, чие рамо може да подпре нашето рамо, коя ръка ще стисне крепко нашата ръка, с кого можем планини да повдигнем.

Луната ще бъде особено близо и съответно - ярка, голяма - суперлуна. Това съвпадение на пълнолуние с пролетно равноденствие е сравнително рядко: за последен път е било на 20 март 2000 г. Следващото ще е на 20 март 2030 г.
Всички тези астрономични явления сочат прилив на енергия, която ще вградим в следващите месеци в живота си, ако съумеем да я използваме конструктивно и разумно.  
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12