Търси

Стартира прием на въпроси за Школата за посвещение, от създателите на житните кръгове, Махатмите от Шамбала

24.01.2018 г.
21796
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
ШКОЛА ЗА ПОСВЕЩЕНИЕ
ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ЖИТНИТЕ КРЪГОВЕ, МАХАТМИТЕ ОТ ШАМБАЛА
ПОСРЕДНИК: МАРИАНА ВЕЗНЕВА
"Създателите на житните кръгове – Махатмите от Шамбала – предлагат да организираме ШКОЛА ЗА ПОСВЕЩЕНИЕ В КРАЙНИТЕ ВРЕМЕНА.
Школата ще бъде самостоятелна (без групи, събирания и лектори - а персонална) . Консултации ще се получават от Мариана Везнева един път седмично. Предлаганата школа е различна и ще се осъществи в две степени.
 
Първа степен. Запознаване с Учението за Седемте посвети, дадено от Махатма Джуал Кхул, Тибетеца - телепатично и визуално на Мариана Везнева през 1997 година и публикувано в книгата „ЕЗОТЕРИЧНО ПОСВЕЩЕНИЕ“, изд. 1998, 1999.
Учението за Седемте Посвети включва:
Първо посвещение: Енергийната същност на човека и Законът за енергийния резонанс.
Второ посвещение: Отвъдните светове и законът за Духовната еволюция.
Трето посвещение: Силата на мисълта и Законът за причината и следствието, карма.
Четвърто посвещение: Духовната Йерархия и Законът за Любовта и Саможертвата.
Пето посвещение: Преодоляване на пространството и Законът за вибрациите.
Шесто посвещение: Преодоляване на времето и Законът за пулсациите.
Седмо посвещение: Сътворяване на материята и Законът за единството.
Първите четири посвещения се постигат самостоятелно чрез самообучение, самовъзпитание и постижение съответно на Първа, Втора, Трета и Четвърта посвета. Останалите – Пето, Шесто и Седмо посвещение се постигат само с Учител, висше космическо същество.
 
Втора степен. Усвояване на универсалния космически език /езика Сензар/на символите в пиктограмното писмо и осъществяване на телепатичен диалог със Създателите на житните кръгове – Махатмите от Шамбала.
За втората степен на посвещение се използват книгите на Мариана Везнева за житните кръгове издадени: 2004, 2007, 2010.  През 2018 г. предстои издаването на книгата на Мариана Везнева „БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА“. 12 ПРОРОЧЕСТВА ЗА 21 ВЕК В СИМВОЛИ И ЗНАЦИ“ и преиздаване на книгата „ЕЗОТЕРИЧНО ПОСВЕЩЕНИЕ“, допълнена с ранни пиктограми, илюстрации към текста.
 
Приемане на кандидати за Втората степен.
Кандидатите следва да са преминали Първата степен на обучение и да са усвоили езотеричните практики. Първото условие е тези хора да спазват -  ненасилие с действие, ненасилие с мисъл и ненасилие с думи. Изборът ще се осъществи от самите Махатми. Необходимо е всеки желаещ да участва в Школата за Посвещение да зададе поне един въпрос за бъдещето на света, за Земята, за земната цивилизация. И този въпрос да бъде изпратен по електроннта поща до април 2018г., преди сезона на житните кръгове. Мариана Везнева ще зададе въпросите телепатично. Кандидатите на които се спускат пиктограми – отговори, преминават през първото изпитание. Мариана Везнева ще покаже на кандидата документалната снимка с отговора, а той ще трябва да начертае пиктограмата и в състояние на медитация, концентрация и асоциация да се опита да осъществи телепатичен контакт със Създателите на житните кръгове и да разчете сам посланието. От резултата зависи приемането на кандидата в Школата.
Школата за посвещение – Втора степен се провежда в крайните времена и има за цел да предпази участниците от климатичните бедствия и да ограничи бедствията по Земята. За целта е необходима група, която да ползва силата на мисълта и да бъде в телепатична връзка със създателите на житните кръгове – Махатмите от Шамбала.
               
Можете да изпращате вашите заявления за включване на: info@portal12.bg 
*** очаквайте в онлайн книжарницата Портал12 - наличности от горепосочените книги. Тези от вас, които изпратят заявление, могат да получат предварително първата книга в електронен вариант (сканиран)
ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:
 
1
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12